Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over L.A. Noire en Call of Duty: WWII

03/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Einde van de Week Vrijdag om het weekend mee in te luiden. Ditmaal hebben Kevin en JJ plaatsgenomen om het meest opvallende nieuws van de week te bespreken. Deze week kwam voor het eerst Halverwege Woensdag op Gamekings.tv. In dat item werd gecommuniceerd dat Gamekings-kijkers vanaf heden kunnen stemmen op wat ze graag zien op Gamekings.tv. Op deze manier proberen we de community meer te betrekken bij de invulling van de website. Shelly en Kevin trappen deze Einde van de Week Vrijdag af met de uitslag van de poll. Ben je hier benieuwd naar? Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over L.A. Noire en Call of Duty: WWII.

Shelly kan niet wachten om Call of Duty: World War II te spelen

Nadat Shelly en Kevin de uitslag van de poll wereldkundig hebben gemaakt, gaat het duo verder met de orde van de dag. Uiteraard gaan ze in op de eerste positieve geluiden rondom Call of Duty: WWII. Enkele media hebben hun reviews gepubliceerd en zoals gezegd stemmen dezen tot optimisme. Shelly kan niet wachten om aan de slag te gaan met Call of Duty: WWII en steekt haar excitement ook niet onder stoelen of banken. Hierna schakelt het duo door naar L.A. Noire. Mensen die de game op de Nintendo Switch willen checken, dienen hier een SD-kaartje bij te kopen. Kevin en Shelly zijn verbaasd over de ontstane situatie en snappen de woede vanuit de community.

Shelly zegt aan het einde van deze Einde van de Week Vrijdag dat er op zondag een Gamekings aflevering online komt voor alle bezoekers. Aangezien er vorige week geen aflevering was op Spike, komt deze te vervallen. In plaats hiervan zal er een let’s play van Call of Duty: WWII op de website verschijnen.

Wat zijn jullie verwachtingen van Call of Duty: World War II? Willen jullie L.A. Noire op de Nintendo Switch gaan spelen? Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over L.A. Noire en Call of Duty: WWII en laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch