Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over GTA Online en Overwatch

15/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week gaat zeker de game-geschiedenisboeken in door de release van misschien wel de meest succesvolle app ooit, namelijk Pokémon GO. De app zorgt er voor dat mensen van hun luie reet afkomen en naar buiten gaan! In deze Einde van de Week Vrijdag over GTA Online en Overwatch hebben Skate en Pascal het over onder andere deze Pokémon-gekkigheid, de nieuwe Overwatch hero Ana, de nieuwe Call of Duty DLC: Descent en nog veel meer!

Het gerucht ging al een tijdje dat Blizzard’s met een nieuwe hero zou komen voor Overwatch, en nu is ze ook daadwerkelijk aangekondigd! Ze heet Ana en is de moeder van al een bestaande Overwatch hero Pharah. Het wordt een Support hero en healt met haar sniper. Hoe gruwelijk is dat?!

In de tijd dat Pascal geen opnames bij Gamekings had, heeft hij GTA Online helemaal stuk gespeeld en dat doet hij nog steeds. Goed nieuws voor hem dus, want Rockstar komt met wederom een nieuwe update voor GTA Online!

Wat de heren daarvan vinden en wat ze vinden van de nieuwe Call of Duty DLC en de nieuwe hero van Overwatch zie je in deze Einde van de Week Vrijdag over GTA Online en Overwatch! Deel vooral je mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch