Menu Premium
Loading...

EvdWV over de best verkochte Steam games van 2016

06/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en JJ hebben de eerste nieuwtjes van 2017 meegenomen voor alweer het einde van de eerste week. Daarnaast hebben we een vette prijsvraag met Assassin’s Creed goodies, die je kunt vinden in deze Einde van de week Vrijdag over de best verkochte Steam games van 2016.

Het Gamekings televisie seizoen zit er op en wat kijk je dan eigenlijk nog op de beeldbuis? Jelle en JJ kijken in ieder geval alleen survivalshows en auto programma’s, maar geen zorgen want we komen snel genoeg terug met epische nieuwe content! De nieuwtjes van deze week zijn onder andere: Mass Effect, Ariana Grande en de nieuwe map van Overwatch. Ook is er nieuws rondom Diablo, want Blizzard viert samen met de fans, hun 20-jarige anniversary in Diablo 3. Wat je namelijk kan doen in de game, is je een weg banen naar een portal die je naar een samengevoegde wereld van Diablo 1 brengt. Je kan deze dungeon verkennen met aangepaste animaties en een nostalgische pixel overlay. Meer hierover vind je in dit nieuwsbericht.

Verder heeft Valve de top 100 best verkochte games op Steam van 2016 vrijgegeven. Om het even samen te vatten hebben Jelle en JJ de 12 best verkochte games op een rijtje gezet om te bespreken. Welke games dit precies zijn en wat er in het weekend op de Gamekings site komt, zie je in deze video!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch