Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Bar Weinig Loot en Mario

Google Plus Richard 'Skate' Simon
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
17/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat voor de deur en staat op het punt deze in te trappen. Het is echter maar de vraag of de Gamekings-presentatoren het weekend wel levend redden. Aan de vooravond van de leukste twee dagen van de week, staat vanavond namelijk Bar Weinig Loot op het programma. Shelly, Koos, Jelle, Kevin en Skate gaan jullie vermaken in een ouderwets zuipfestijn. Er vallen overigens ook prijzen te winnen bij Bar Weinig Loot. Jelle en Koos vertellen je er in hier het fijne van. In deze Einde van de Week Vrijdag zijn Shelly en Skate op de bank geploft om het nieuws van afgelopen week door te nemen. Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Bar Weinig Loot en Mario!

Komt er een geanimeerde Mario film aan?

Het gezeur omtrent loot boxes en andere in-game purchases maakt dat we bij Gamekings toe zijn aan wat positiviteit in deze Einde van de Week Vrijdag. Shelly en Skate hebben dan ook lekker vrolijk nieuws voor jullie in petto. Zo is het binnenkort mogelijk twee grote games voor korte tijd gratis te spelen. De titels in kwestie betreffen Overwatch en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Wanneer je inmiddels een beetje klaar bent met de najaarstoppers, is dit dus je kans om lekker los te gaan, mits je natuurlijk deze games niet al uitgebreid onder handen hebt genomen. Verder is er nieuws over een mogelijke geanimeerde Mario-film. De eerste gesprekken tussen Universal en Nintendo zouden inmiddels gaande zijn. Shelly en Skate bespreken hun verwachtingen en melden of ze dit eigenlijk wel of niet zien zitten.

Verder wil Skate met terugwerkende kracht zijn enthousiasme over de nieuwe UFC 3-trailer benadrukken. De trailer staat al een tijdje online, maar bij Gamekings zeggen we altijd: ‘Beter laat, dan nooit.’ Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Bar Weinig Loot en Mario!

Loading...
 • Daniel Wesselink

  UFC 3 mag van mij wel
  Beetje aandacht hebben

 • Jase024

  UFC 3 leuk maar laat ze gvd dat grondvecht en submission systeem aanpassen alla ufc undisputed 3.

 • Michel

  Ik vind het weekend altijd een hinderlijke onderbreking van mijn werk.

 • Heerlijk item. Goed om skate weer ff te zien. Ik kijk wel uit naar de eindejaars items. Een van de betere items van het jaar. Voor. Mij staat horizon zeker in de top 5 maar ik heb lang niet al de grote releases Gespeeld.

 • William Konings

  Aah skate, die derde Nier Automata playthrough is zo absurd goed. Aanrader om de spoilercast van vice waypoint the checken: https://waypoint.vice.com/en_us/article/qk779d/giant-bombs-alex-navarro-joins-us-to-spoil-nier-automata

 • Niels

  UFC 3 undisputed heb ik helemaal grijs gespeeld. Vooral pride vond ik heel tof. EA UFC 2 heb ik na 10 min. spelen nooit meer gespeeld. Slechtste aankoop ooit in mijn ps Store. Zo’n rare manier om submissions te maken. Ik hoop dat EA gaat kijken naar THQ.

 • USAS

  JUICHEN!

  • Ranesh Vai

   Kevin heeft iedereen gewoon vernietigd 😀

 • Uther Pendragon

  Beste gamekings. even een leuk nieuw idee
  Aangezien het soms hectisch is met games die jullie moeten reviewen vraag ik me soms af wat er tussendoor allemaal nog gespeeld wordt onder de redactie leden.

  Zouden jullie niet elke einde van de maand een item kunnen maken waarin we van de gamekings te horen krijgen wat zij de afgelopen maand nog allemaal gespeeld hebben (oude of nieuwe games, maakt niet uit). Ook zou het dan wel leuk zijn als we dan horen of ze een game hebben uitgespeeld of niet (want niet iedereen speelt een game altijd uit).

  In deze einde van de week vrijdag hoorde we al een aantal opnieuw opgepakte titels opgenoemd worden door Skate en Shelly. Lijkt me opzich ook wel leuk om dan te weten of nog wat leuks hebben beleefd in de game. Dus niet zozeer een review item, maar gewoon de leuke en minder leuke momenten, ook als ze hem niet hoeven te reviewen.

  Hopelijk vinden jullie en de gamekings community dit idee ook een leuk idee.

 • Pascal Tettero

  the mario super show was wel leuk, die film die er al is heb ik geen woorden voor.. moeten ze zeker geen 2de keer proberen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord