Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Bar Weinig Loot en Mario

17/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat voor de deur en staat op het punt deze in te trappen. Het is echter maar de vraag of de Gamekings-presentatoren het weekend wel levend redden. Aan de vooravond van de leukste twee dagen van de week, staat vanavond namelijk Bar Weinig Loot op het programma. Shelly, Koos, Jelle, Kevin en Skate gaan jullie vermaken in een ouderwets zuipfestijn. Er vallen overigens ook prijzen te winnen bij Bar Weinig Loot. Jelle en Koos vertellen je er in hier het fijne van. In deze Einde van de Week Vrijdag zijn Shelly en Skate op de bank geploft om het nieuws van afgelopen week door te nemen. Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Bar Weinig Loot en Mario!

Komt er een geanimeerde Mario film aan?

Het gezeur omtrent loot boxes en andere in-game purchases maakt dat we bij Gamekings toe zijn aan wat positiviteit in deze Einde van de Week Vrijdag. Shelly en Skate hebben dan ook lekker vrolijk nieuws voor jullie in petto. Zo is het binnenkort mogelijk twee grote games voor korte tijd gratis te spelen. De titels in kwestie betreffen Overwatch en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Wanneer je inmiddels een beetje klaar bent met de najaarstoppers, is dit dus je kans om lekker los te gaan, mits je natuurlijk deze games niet al uitgebreid onder handen hebt genomen. Verder is er nieuws over een mogelijke geanimeerde Mario-film. De eerste gesprekken tussen Universal en Nintendo zouden inmiddels gaande zijn. Shelly en Skate bespreken hun verwachtingen en melden of ze dit eigenlijk wel of niet zien zitten.

Verder wil Skate met terugwerkende kracht zijn enthousiasme over de nieuwe UFC 3-trailer benadrukken. De trailer staat al een tijdje online, maar bij Gamekings zeggen we altijd: ‘Beter laat, dan nooit.’ Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Bar Weinig Loot en Mario!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch