Menu Premium
Loading...

Bar Weinig Loot: De Lootbox cocktail, microtransactions & karaoke!

15/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eens in de zoveel tijd spelen er zich taferelen af op de redactie, die op normale dagen uit den boze zijn. Op die speciale dagen vloeit het alcohol rijkelijk, wat in veel gevallen te maken heeft met de eerder genoemde pretdrank. Deze wazige intro maakt nu plaats voor een grootse aankondiging: Bar Weinig Loot komt eraan! Kevin, Boris, Shelly, Jelle, Koos en Skate zullen van de partij zijn, waarbij laatstgenoemde zich ontfermt over de muziek.

Zoals elke Bar Weinig, kent ook deze editie weer een speciaal thema. Ditmaal leek het ons gepast om Bar Weinig volledig in het teken van het fenomeen loot boxes te laten schitteren. Benieuwd naar wat je zoal te wachten staat? Check nu ‘Aankomende Vrijdag: Bar Weinig Loot!’

Win prijzen met de Lootbox cocktail

Jelle en Koos hebben, alvorens we vrijdag losgaan met Bar Weinig Loot, een aantal aankondigingen voor jullie in petto. We gaan namelijk samen met de community een cocktail maken. Sterker nog, wanneer jouw cocktail in de smaak valt van Jelle, maak je kan op toffe prijzen! De cocktail in kwestie luistert naar de naam ‘de Lootbox’. Hieronder een opsomming van de benodigde ingrediënten:

  • Zak met ijscrunch of anders blokjes
  • Fles Vodka van bijv Bols
  • Bundaberg/Old Jamaican Ginger Beer OF een Ginger Ale van bijv Fevertree als je van wat milders houdt
  • Een grapefruit
  • Rood fruit
  • Limoen
  • Munt

Hierbij moet worden opgemerkt dat het toevoegen van een zichtbaar eigen ingrediënt extra punten kan opleveren. Er is immers een geheim ingrediënt, welke als beslissende factor geldt. Deel je creatie op Twitter met #BarWeinig en wie weet kom jij als onbetwiste winnaar uit de bus!

Zonder monetization geen Lootboxen. Daarom zal deze Bar Weinig Loot vol zitten met microtransactions geinspireerd op de groten der Aarde. Check aanstaande vrijdag vanaf 16:00 uur Bar Weinig Loot op twitch.tv/Gamekings!

Oh ja, meld je ook even aan voor het Facebook event!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch