Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met JJ en Steven

06/01/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe jaar is inmiddels al een week bezig, dus speciaal voor jullie de allereerste Einde van de Week Vrijdag met JJ en Steven.

We zijn allemaal 2012 feestelijk begonnen. Gelukkig heeft iedereen alles nog aan zijn lichaam zitten. Hoewel hier en daar wat ego’s gesneuveld zijn door te veel drank, maar dat hoort bij het begin van een nieuw jaar. Gamekings gaat gelukkig vrolijk verder, zoals we 2011 geëindigd zijn, en dan is er op vrijdag de oude vertrouwde rubriek Einde van de Week Vrijdag. We hadden helaas weinig keuze, aangezien op de redactie iedereen ziek is of weggewaaid. Daarom hebben we Steven en JJ maar in de studio gezet. Gelukkig weten de twee er wel een hele interessante aflevering van te maken, met de nodige discussie en schokkende nieuwtjes.

Stuur je antwoord van de prijsvraag naar Prijsvraag@Gamekings.tv of Redactie@teamHWW.nl. Hierin moet je antwoord staan op de vraag: Wie heeft het toetsenbord gemaakt van de MSI GT780R. Tip: Ga naar de Facebook-pagina van MSI.

Natuurlijk kun je vanavond ook kijken naar een aflevering van Gamekings en dit keer blikken we terug op het afgelopen jaar, oftewel de terugblik aflevering. Deze aflevering van Gamekings wordt omstreeks 22:55 uitgezonden op MTV!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch