Menu Premium
Loading...

EvdWV met Overwatch, Final Fantasy, PlayStation en een prijsvraag!

02/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week zit erop! Race naar huis door de snijdende kou, grijp uit de koelkast een koude kletsert en plof op de bank voor een gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag! JJ en Kevin zijn stiekem de set van de City League binnengeslopen. Dit weekend is de Kick-off van de City League met the Athens Ambassadors Vs. the Antwerp Giantkillers om 12.00 uur op Twitch! Dus kom gezellig meekijken! Er is ook nieuws natuurlijk. Horizon Zero Dawn is jarig! Wellicht de beste game van Nederlandse bodem. Maar waar zou Guerilla Games nu mee bezig zijn? Overwatch heeft een nieuwe character toegevoegt: Brigitte! En Playstation heeft een vette line-up deze keer met Playstation Plus! Puur om Microsoft een hak te zetten met hun Xbox Gamepass? Check Einde van de Week Vrijdag met Overwatch, Final Fantasy en Playstation!

Overwatch Vs. Paladins, Fanboys barsten los!

Paladins wordt al sinds het is uitgekomen in 2016 beschuldigd van het één op één kopieren van Overwatch. Er is een Paladins hero die een haak schiet en vijanden naar zich toe trekt (Roadhog). Een Hero die raketten vanuit de lucht schiet (Pharah). En een hero die turrets kan bouwen en lava schiet (Torbjorn). Klinkt als redelijke creatieve armoede aan de kant van Paladins developer Hi-Rez Studios dus. Frapant dus dat de Paladin fanboys nu Overwatch beschuldigen van het klonen van Paladins character Ash. Wat vinden jullie? LIjken ze uberhaubt op elkaar? Of zijn het gewoon twee roodharige chicks in een harnas? Laat het weten in de comments!

Prijsvraag!

Tijd voor een prijsvraag! En wel voor de liefdesbaby van onze eigen Emiel, Still Here! Check de bespreking van hoe de game tot stand is gekomen hier! Wil jij kans maken op een downloadcode van Emiel’s nieuwe game Still Here? Mail dan naar redactie@gamekings.tv met “Ik wil een code!” dan doe je automatisch mee!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch