Menu Premium
Loading...

The Division: Survival DLC Review

07/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Survival is de nieuwe uitbreiding, die met patch 1.5 meekwam voor The Division. De game is een lange tijd kapot geweest en over de Underground uitbreiding was ook niet iedereen te spreken. Krijgen we met de Survival mode een goede uitbreiding voor een game die het wel verdient? Skate en Karim hebben de uitbreiding gecheckt en de meningen van de heren zie je in deze The Division: Survival DLC Review!

In de Survival mode stort je neer met een helikopter en is het de bedoeling dat je een checkpoint haalt om opgepikt te kunnen worden. Dit doe je niet alleen vechtend tegen vijanden, maar ook tegen de kou, honger en de dorst. Daarnaast ben je ook besmet met een virus en moet je dus zo snel mogelijk naar het extractie punt, voordat je het loodje legt. In de game zijn verschillende loot boxes te vinden die ook gedeeld worden met andere spelers. Hierdoor kan het dus voorkomen dat de box al is geroofd door een andere speler.

Skate en Karim hebben een keiharde mening als het gaat om The Division. Of deze uitbreiding ervoor kan zorgen dat ze de game nog een kans geven? Heb jij de uitbreiding al gespeeld en denk jij dat dit een goede keus is geweest van Ubisoft? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch