Menu Premium
Loading...

eFootball (PES) Review – Kopen, budgetbak of toch slopen?

09/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de peepshow van afgelopen week hebben we het al gehad over over het drama rondom eFootball. Dus je weet dat ie shit is. Maar Koos wil dit graag nog eens in de review duidelijk maken. Want het doet hem en vele old school PES-fans pijn. Heel veel pijn. Daarom legt hij in deze review uit wat er allemaal met de game mis is. Is de titel echt zo slecht als dat het lijkt? Is het constant vreselijk of zijn sommige delen van de game toch nog goed en speelbaar? En kan Konami dit nog fixen of is het einde verhaal. Over en uit. Dat en meer gaat Koos jullie allemaal vertellen. Met de hoofdvraag of het iets om te slopen, te slopen of misschien toch te slopen? Ondanks dat het spel gratis is…

Wat is er allemaal mis aan eFootball

eFootball is het geestelijke vervolg op Pro Evolution Soccer. De franchise heeft als het ware een ‘frisse’ nieuwe start gemaakt. Maar was dat zo’n goed idee? is de start wel zo fris? Gaat Konami de kracht van wat PES vroeger was kunnen doorzetten? Koos gaat zijn ervaringen met je delen. Hoe speelt de game? Speelt het realistischer of toch meer richting arcade? Hoe is de grafische stijl van de game? De game is gemaakt met behulp van een nieuwe engine. Merk je dat ook? Heeft de game in deze staat wel een toekomst? Is het kopen, budgetbak of toch slopen?

Moet FIFA hier bang van worden…

Verder is natuurlijk de vraag. Is eFootball een waardige concurrent voor FIFA 22? De game had verteld dat ze stevig willen inzetten op het esport onderdeel van de game. Heeft Koos de multiplayer van de game gespeeld? Is er überhaupt wel een singleplayer mode in de game? Of is het volgestopt met pay 2 win elementen in de multiplayer. Dit en meer gaat Koos met jullie bespreken. Je ziet het in de eFootball (PES) Review – Kopen, budgetbak of slopen?.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch