Menu Premium
Loading...

!@#$% over schandaal dat eFootball heet & ‘schuldbekentenis’ Activision

05/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit keer bestaat de Peepshow uit een reeks kleinere, leuke, minder leuke en soms ook belangrijke onderwerpen. Zo gaan we het hebben over hét schandaal van dit jaar als het gaat om game-releases. Eentje die Cyberpunk 2077 wat ons betreft overtreft. Verder is er weer het nodige gebeurt bij Activision/Blizzard en laat Tim Sweeney weer eens van zich horen. Ga er dus maar lekker klaar voor zitten, Boris en JJ trekken lekker weer ouderwets van leer.

Peepshow over het gedrocht wat ‘eFootball’ heet

PES 22 of nu ja, eFootball is afgleopen week uitgekomen. Althans dat wat voor de game zou moeten doorgaan. Want de launch is een totale fiasco geworden. En dan drukken we ons nog mild uit. De game is gewoon een grote glitch,  een massive bug. Hoe heeft dit uit kunnen komen? Dat vragen Boris en JJ zich af. En dan het excuus van Konami dit weekend dat ze de klachten horen. Hoe dan? Hoe konden ze dit niet vooraf zien? wat is hier aan de hand. Vooral JJ wordt er een beetje emotioneel van.

Activision Blizzard gaat settlement aan, maar bekend geen schuld

Verder is er de discussie rondom het geëtter bij Activision Blizzard van de laatste maanden. De Amerikanen hebben drie rechtszaken aan de spreekwoordelijke broek. Een daarvan hebben ze nu is afgekocht voor 18 miljoen dollars. Vrouwen die negatieve ervaringen hebben met de medewerkers bij Blizzard zelf, kunnen gebruik maken van dit fonds.  Maar wat en wie bepaalt nu eigenlijk wie het recht heeft op het bedrag? En  bekent Activision/Blizzard hiermee schuld? Boris en JJ duiken in de materie en gaan natuurlijk in op de maandelijkse tweet van Epic-baas Tim Sweeney. Want denk maar niet dat zijn kruistocht tegen Apple na de voor hem negatieve uitspraak in de rechtszaak is geëindigd. Dit en meer in deze editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch