Menu Premium
Loading...

eFootball 2022 Review: “Dream Team is de blauwdruk voor EA”

29/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

eFootball 2022, voorheen PES , zou wel eens de geschiedenis in kunnen gaan als een van de slechte game releases ooit.  Er zaten meer bugs in dan gameplay zelf, de grafische kwaliteit was abominabel, de spelers leken nergens op slecht en het spel werkte online voor geen ene meter. PES leek dood en begraven. Konami gaf echter niet op, bood excuses aan en kwam met een grote patch die het spel weer speelbaar moest maken. Koos installeerde de patch en speelde de footie opnieuw. Is de game nu wel toonbaar? Werkt het eindelijk en keert de oude glorie van PES een beetje terug? Je gaat er allemaal achter komen in de eFootball 2022 review.

De spirituele opvolger van het befaamde Pro Evolution Soccer

eFootball is de spirituele opvolger van de befaamde franchise Pro Evolution Soccer. Waarom Konami het eFootball heeft genoemd mag Joost weten. En hij weet het ook niet. De franchise heeft nu als het ware een ‘frisse’ nieuwe start gekregen. behalve dat die start niet zo fris was. Het speelde voor geen meter. De nieuwe patch zou die problemen moeten verhelpen. Dus de vraag aan Koos: Heeft het geholpen? Is de footie nu wel vet om te spelen en zijn alle bugs en glitches weg gewerkt?

Tweede eFootball 2022 Review

Wat maakt een voetbal game echt vet? Is het de gameplay? Het online gedeelte zoals FUT? De aanwezigheid van alle licenties en juiste spelers? Dat je jouw eigen club kunt kiezen? Of is het totaal echt iets anders. Plus, verdient Konami eigenlijk wel een tweede kans na zo’n enorme mispeer? Pakken ze die kans ook daadwerkelijk met de laatste update? En kan dit op tegen FIFA of het oude PES? Je gaat de antwoorden zien en horen in eFootball 2022 review. Is er leven na de patch…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch