Menu Premium
Loading...

[Eindejaars 2021] (Pijnlijke) terugblik op onze voorspellingen voor 2021

27/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

2021 is op veel manieren anders geworden dan dat we hadden gehoopt. We hadden nog steeds geen fysieke E3. Het was lastig om de PS5 te verkrijgen of een nieuwe RTX 3080. En er zijn een shitload aan games uitgesteld. Hadden we dat ook voorspeld in 2020? Of is het allemaal anders geworden dan we hadden verwacht? Hoe nat gaan we dit jaar met onze voorspellingen? Hadden we een juiste visie op de toekomst? Hadden we het echt verwacht dat we wel naar verschillende events konden gaan? Je ziet het allemaal in de terugblik op onze voorspellingen van 2021. Pijnlijk as fuck…

Waren de consoles beter verkrijgbaar of niet

2020 was een echt kut jaar. Logisch dat we hoopten op een goed 2021. Kwam dat tot uiting in onze voorspellingen? Was het veel whishfull thinking of waren we uiterst realistisch? Hadden we verwacht dat de consoles al weer in de winkels zouden liggen? Ging de Nintendo Switch een nog beter jaar tegemoet? Werd GTA 6 aangekondigd. Ze kwamen allemaal voorbij. En alles werd beantwoord. In deze video gaan wij en jullie zien of onze Glazen Bol kristalhelder was of zwaar beslagen.

Was 2021 een beter jaar voor CD Projekt RED

Een van de vragen was hoe 2021 ging zijn voor CD Projekt RED. Met de soort van mislukking van Cyberpunk 2077 in het achterhoofd. Hoe ging dat het met de Polen in 2021. Hebben ze het debacle van Cyberpunk 2077 overleefd? Gingen ze hun belofte de boel te fixen waarmaken in 2021 en de game op alle consoles goed laten draaien? Het zijn Jelle, Daan en Koos die in deze video terugblikken op hun voorspellingen van begin dit jaar. Kwam alles uit? Of is het jaar uiteindelijk geheel anders verlopen? En wie scoorde het best? Je ziet en hoort het allemaal in de terugblik op onze voorspellingen van 2021. Scoorden we wat beter dan in 2020?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch