Menu Premium
Loading...

De grootste en meest bizarre game leaks aller tijden

04/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de huidige maatschappij is het niet heel makkelijk meer om iets gedurende een langere tijd geheim te houden. In een tijd waarin iedereen 24/7 actief is op het internet, zich allemaal journalist noemt, is het lastig om alles te verbergen voor anderen. Zeker als een product, in dit geval een game, erg gewild is. En dus lekt er regelmatig wat in de gaming industrie. Kijk naar de trailer van Elden Ring. Games kunnen voortijdig, op verschillende manieren, uitlekken. Of het nou gaat om spoilers, gameplaybeelden, announcements, gehele codes of titels van games die nog lang niet uit gaan komen, leaks kunnen en zullen altijd voorkom. Vandaag kijken JJ en Daan naar een paar van de grootste, meest bizarre en soms ook uiterst nasty gaming leaks.

Hoe gebeuren deze leaks?

Games kunnen op verschillende manieren, en op verschillende wijzes, uitlekken. Dat laat dit item wel zien. Soms plaatst een winkel het product al online voordat deze is aangekondigd. Soms wordt er een tweet te vroeg uitgebracht of worden studio’s gehacked. En soms kan het wel eens gebeuren dat iemand jou aan een project ziet werken en stiekem even een blik op jouw scherm werpt. Kortom, games lekken uit. Hoe zeer de makers ook hun best doen om dat te voorkomen. Want een lek kan je game verneuken al voordat ie daadwerkelijk uitgekomen is.

Recente voorbeelden

Ook recentelijk zijn er nog een paar grote gaming leaks voor gevallen. Zo was het bijvoorbeeld al een lange tijd bekend dat Mass Effect: Legendary Edition eraan zou komen, maar was het alleen nog wachten op de officiele announcement. Maar een van de grotere leaks van de afgelopen paar jaar was rondom The Last of Us part II. Zo’n beetje alles wat uit kon lekken, lekte uit. Van gameplay beelden, tot aan gigantische spoilers. En deze week dus de Elden Ring trailer. Gaming leaks zullen altijd blijven. Maar wat waren nu een de grotere, meest ingrijpende gaming leaks in de geschiedenis van gaming? En hoe kwamen ze tot stand? JJ en Daan leggen er een paar aan jullie voor.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch