Menu Premium
Loading...

!@#$% over bron lek The Last of Us 2, Warzone servers en ‘nieuwe’ E3’s

05/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze editie van de Peepshow hebben we ‘slechts’ drie onderwerpen. Maar wel drie onderwerpen die ons, en wij denken velen, erg aan het hart gaan. Het betreft het lek van The Last of Us 2, de problemen rond de servers van Call of Duty Warzone en de vele initiatieven die zijn ontstaan nu de echte E3 niet meer door gaat. We krijgen er opeens tig online edities voor terug. En of we daar nu zo blij van worden…

Wie lekte de boel: een ontevreden medewerker of een hacker?

Boris en JJ beginnen deze editie van de Peepshow met een gesprek over het lek van The Last of Us 2. Én wel vanuit twee invalshoeken. Ten eerste de inhoud van de content. Zonder dat we exact spoilen wat er allemaal gebeurd, vragen we ons af waarom veel mensen zo boos zijn en waarom Naughty Dog de gewraakte aanpassingen heeft gedaan? En nogmaals, we spoilen niet wat er gebeurd, we praten enkel over de invalshoek van de game, die nogal politiek geladen is. Is dat slim? Daarnaast bespreken we de twee theorieën die er de rondte doen over hoe het lek heeft kunnen plaatsvinden? Was het een ontevreden werknemer die de boel op straat heeft geflikkerd of was het een gevolg van een hack?

Wat is er aan de hand met de Warzone servers en komt het nog goed?

Dan Warzone, inmiddels zo’n beetje verworden tot de nationale officiële vrijetijdsbesteding. Maar dan moeten de servers wel lekker werken. En dat is de laatste dagen eerder meer niet dan wel het geval. Wat is hier aan de hand, had Activision dit kunnen of misschien wel moeten zien aankomen en gaat er de komende tijd wat verbeteren? Tot slot de E3. Die dus gecancelled is. In dat gat zijn talloze nieuwe, online initiatieven gedoken. IGN, GamesRader, PC Gamer en nu ook Geoff Keighley gaan hun eigen events doen samen met vaak dezelfde publishers. Zitten we daar op te wachten en gaat het een goed en waardig substituut zijn voor de machtige persconferentie nachten die E3 altijd voortbracht? Boris en JJ hebben hier zoals altijd een duidelijke mening over.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch