Menu Premium
Loading...

Een esports update over onder andere Team Fight Tactics & Riot Games

22/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom zit vandaag achter de desk. En dat kan maar één ding betekenen. We gaan het over esports hebben. Hoe gaat het momenteel in esports-land. We doen er bij Gamekings niet al te veel aan. Maar helemaal van onze radar is het natuurlijk niet. The International was bijvoorbeeld een fiks spektakel en ook wij zien dat. Daarnaast had Tom al kunnen spelen met de nieuwe content van Team Fight Tactics. TFT is de nieuwe uitbreiding van de spin off van League of Legends. En Tom wil graag uitleggen wat deze game zo ontzettend populair maakt.

Veel nieuwe content in Team Fight Tactics

Team Fight Tactics is zoals je al kan lezen een tactische game. Het spel is kent dezelfde stijl als de meeste populaire esports-game van het moment, League of Legends (of is dat Counter-Strike: GO?). Het biedt echter een totaal andere gameplay. Meer laidback, sneller ook. En zeer geliefd bij mensen die even snel een paar potjes willen gamen. Van die game is er nu dus nieuwe content beschikbaar. Wat voor nieuwe content is het? Is het vet? En is dit enkel geschikt voor de mensen die klaar zijn met LOL? Of juist een mega fan van het spel zijn? Of kan iedereen het oppikken? Team Fight Tactics is niet nieuw. Het was eerder nog onderdeel van League of Legends. Maakt de uitbreiding dit nu echt een volwaardige losse game?

De rol van Team Fight Tactics in de Esport wereld

Verder hoort JJ Tom goed uit over de stand van zaken in Esports-land. Wat speelt daar allemaal op dit moment? En welke rol speelt deze game daar in? Zijn er nieuwe topgames op de competitieve markt of blijven de oude vertrouwde games gewoon de show stelen. En hoe staat het met de ambities van Riot Games? Want ze willen niet langer afhankelijk zijn van alleen League of Legends. Hoe vergaat het de andere projecten? Je ziet en hoort het allemaal in deze esports-minded  video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch