Menu Premium
Loading...

E3 Journaal: PS5 toont future of gaming & Inside Xbox gecanceld?

09/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat nu eindelijk echt beginnen: de ‘E3 content. Door de protesten rond Black Lives Matter stelden alle publishers hun online events en announcements uit. Er waren even, en daar kunnen we ons wel in vinden, belangrijker geluiden om gehoord te worden. Hopelijk houden ze nu ook vast aan hun voornemens want deze week lijkt alles als het gaat om pr weer behoorlijk back to business. De events staan gepland en feitelijk is er dus een vertraging van een week geweest. Sony trapt de boel af aanstaande donderdag om 22:00 uur af met de PlayStation The Future of Gaming stream. Een nogal gezwollen naam voor een event wat feitelijk de eerste beelden van de PlayStation 5 games gaat tonen. En we hebben hoge verwachtingen, maar we vrezen dat we niet echt de toekomst gaan zien.

Eindelijk gaan we PlayStation 5 games zien

Anyway. Dat kunnen we later allemaal wel bespreken. Feit is dat het nieuws nu eindelijk los komt en we niet langer alleen maar speculaas op de site hoeven te plaatsen. Speculaas is lekker, maar elke dag… En in grote hoeveelheden. Daar wordt iedereen misselijk van. Daarom is JJ blij dat hij in dit korte item de belangrijkste nieuwsfeiten van de afgelopen paar dagen met je kan delen. En natuurlijk zoals altijd vergezeld van een uitleg en een stukje vooruitkijken naar wat het nieuws kan betekenen en of een roddel enige vorm van waarheid in zich draagt.

Waarom is er geen Inside Xbox in juni?

In deze update behandeld JJ onder andere alle geruchten omtrent de content van het PlayStation event? Hij kijkt of hij een reden kan vinden waarom Xbox in juni geen Inside Xbox houdt. Terwijl ze toch echt beloofd hadden dat ze elke maand wat zouden doen. Als dat zo is, en het is geen Inside Xbox, wat is het dan wel? Er is een lek over de nieuwe Harry Potter RPG en JJ neemt wat nieuws door over EA en CD Projekt Red. Maar het meest blij is hij nog dat de ‘E3-periode’ begonnen is.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch