Menu Premium
Loading...

E3 Journaal: Far Cry 6, Cyberpunk 2077 en wat gaan we van PS5 zien?

11/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het tweede E3 Journaal, aan de vooravond van de PlayStation 5 games reveal, staat online. En we kunnen nu al stellen, het is eindelijk aan! Tot nu toe waren het vooral geruchten die onze items vulden. Sinds gisteren zijn de publishers echter begonnen met het doen van aankondigingen en het vrijgeven van trailers. En dat lult een stuk makkelijker. Vandaar dat het E3 Journaal van vandaag een stuk langer is dan die van afgelopen dinsdag. En hoogstwaarschijnlijk vindt niemand van jullie dat erg.

Sony weet alle content rond de PlayStation 5 games reveal geheim te houden

De aftrap van deze editie van het E3 Journaal wordt zoals verwacht gedaan met behulp van al het nieuws en geroddel wat we konden vinden over het PlayStation: The Future of Gaming event. Het event start vanavond om 22:00 uur. En ere wie ere toekomt, Sony is er in geslaagd, knock on wood, om eigenlijk alles wel geheim te houden. Geen spoortje te vinden van een gelekte trailer of een programma. Een tweet van de schrijver van Dead Space over een nieuwe game die vandaag gerevealed zou worden, werd snel verwijderd. Gevalletje overenthousiast dus. Maar voor de rest, totale stilte. En eigenlijk vinden we dat wel fijn. Niks zo tof als verrast te worden door hopelijk toffe content.

Far Cry 6 zit er aan te komen en wordt 12 juli mogelijk onthuld

We hebben ook wat los nieuws. Bijvoorbeeld over een nieuwe Far Cry die op 12 juli tijdens Ubisoft Forward getoond gaat worden. En de nieuwe Battlefield, die op 18 juni tijdens EA Play getoond zou kunnen worden, die gaat zich mogelijk in de moderne tijd afspelen. Bedoelen ze daarmee vandaag, of de nabije toekomst? Tot slot hebben we de drie tofste aankondigen plus trailers van IGN Summer Games in dit E3 Journaal staan. Wij vonden ze het hoogtepunt van gisteravond. Wat vinden jullie?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch