Menu Premium
Loading...

E3 Journaal over piepkleine Nintendo Direct, Xbox Showcase & GTA V

21/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na dit E3 Journaal hebben we nog één editie te gaan. Ergens moet er immers een keer een einde aan komen. De GKE3 duurt niet hele jaar. Alhoewel vele gamers dat best leuk zouden vinden. En wie weet is het ook wel beetje zo want we gaan er bij Gamekings vanuit dat we de komende maanden ook nog regelmatig livestreams en online aankondigingen gaan meemaken. Ten eerste omdat het Corona-virus er nog steeds is en ten tweede omdat de resultaten van al die nieuwe activaties best goed lijken te hebben uitgepakt. Anyway, nog twee afleveringen te gaan en vandaag is meteen een unieke want het bevat nieuws van en over Nintendo. Die deden een Nintendo Direct Mini.

Is de Nintendo Direct Mini een blijvertje?

JJ heeft de Nintendo Direct Mini bekeken. Wat geen al te grote opgave was, want hij was iets meer dan acht minuten lang. Echt mini dus. Maar klein kan fijn zijn. was dat in het geval van deze Direct ook zo? Werden er nog veel belovende games getoond of was dit een experiment wat ze maar weer moeten opbergen? JJ vertelt het je. De meeste oen zijn natuurlijk gericht op de Xbox Games Showcase die we aanstaande donderdag gaan bekijken. Heeft JJ nog wat last minute info? Zijn er uitspraken in interviews gedaan die ergens op kunnen wijzen? Druk op die Play button en je weet het…

Zou GTA V meteen bij launch next gen consoles in de winkels liggen?

Natuurlijk is er ook altijd wat gewoon nieuws. Bijvoorbeeld over Spider-Man Miles Morales en The Outer Worlds. Twee games die ons allebei kunnen bekoren. En GTA V voor de PS5 lijkt al snel in de preoder fase te gaan. Wordt dat dan een launchgame? Donderdag dus de laatste editie van het E3 Journaal. En daarna, dan verzinnen we gewoon wat nieuws.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch