Menu Premium
Loading...

E3 Journaal over Inside Xbox event, Skull & Bones en UFC 4

14/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De GKE3 periode duurt nog twee weken. Met als grote uitsmijter de livestream op donderdag 23 juli van Microsoft. Vanaf 18:00 uur gaan Phil Spencer en zijn 13 studio’s eindelijk laten zien wat wij als gamers straks kunnen verwachten van de games op de Xbox Series X. En wie weet op de Xbox Series S (oftewel de Lockhart). De druk staat vol op de ketel bij Microsoft en ook JJ voelt zelf de spanning. Hij, en de rest van de redactie kijken enorm uit naar de reveal van de games. Omdat we bij god niet weten wat we moeten gaan verwachten. JJ kijkt in deze aflevering of er nog laatste nieuws is en legt nog een keer uit in welk intens spanningsveld Microsoft zich op dit moment bevindt.

Skull & Bones gaat gewoon helemaal op de schop

Veel ‘gewoon’ gamenieuws ook in deze editie van het E3 Journaal. Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met de piratengame Skull & Bones? Door Ubisoft met veel tamtam aangekondigd tijdens de E3 van 2017, releasedatum gezet op 2018 en nu, twee jaar later, is het doodstil. De game was ook tijdens de afgelopen Ubisoft Foward┬ániet te zien. Terwijl veel gamers dat wel hadden gedacht, of in ieder geval gehoopt. Het stilzwijgen blijkt nu te zijn doorbroken en het verdict is dat het spel helemaal wordt verbouwd. Naar wat precies? Dat vertelt JJ in deze video. Hij geeft ook meteen zijn eigen mening over de deze, vermeende, nieuwe aanpak.

EA pakt het met UFC 4 dit keer ietsje anders aan

Deze week werd er een nieuwe UFC aangekondigd. Niet op een EA Play of via een reveal trailer, maar tijdens UFC 215 op Fight Island in Dubai. Vind JJ die keuze van EA verstandig? En wat vindt hij van de nieuwe look & feel en opzet van UFC 4? Ook is er nieuws over Nier Reincarnation en een nieuwe Stadia Connect die vanavond om 19:00 uur uitgezonden wordt op hun eigen YouTube-kanaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch