Menu Premium
Loading...

E3 Journaal over PS5 prijs & releasedatum, Xbox event & Lockhart

02/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op donderdag is gedurende de GKE3 periode het E3 Journaal een vaste prik. Kun je de klok op gelijk zetten. JJ is dit keer in de studio in Amsterdam gaan zitten om het laatste nieuws met jullie door te nemen. Geen rimboe op de achtergrond dus, maar de arcadekasten van Blast Galaxy. Er viel dit keer een hoop te vertellen. Het lijkt bijna wel alsof de partijen het grootste vuurwerk voor het laatste bewaard hebben. Want we moeten de prijzen voor de PS5 en de Xbox Series X nog weten, we moeten de first party games van Microsoft nog zien en ook Ubisoft heeft zijn kruit nog droog gehouden.

E3 Journaal met dikke geruchten over PS5

Het is het E3 Journaal van de dikke geruchten. Zo zijn er twee insiders die elkaar in haren vliegen omtrent de releasedatum en de prijs van de PS5. Allebei hebben ze een andere prijs en een andere datum. Niet ver uit elkaar, maar wel anders. JJ neemt het met je door en geeft ook aan wat hij denkt dat het lek is met het grootste waarheidsgehalte. Geruchten ook over Microsoft. Zo zeggen meerdere mensen de datum te weten van het Xbox event waar iedereen (ook wij) zo ontzettend naar uitkijkt. En er zijn wat mooie geruchten over de Xbox Series S oftewel de Lockhart. Ook hier gaat JJ natuurlijk uitgebreid op in.

Resident Evil Village letterlijk en figuurlijk de opvolger van deel 7

Games. Hebben we ook nog wat nieuws over games? Sure. JJ heeft wat feitjes opgeduikeld over Resident Evil Village, de opvolger van deeltje 7. En dat laatste kan je nu vrij letterlijk nemen. Ook is Sony flink aan de slag gegaan met Indies. Je krijgt er vanaf nu elke maand eentje voor de kiezen op PS Now. Is dit het antwoord van Sony op de vele kleine en mid grote games die Microsoft reserveert voor Game Pass? Uitleg en antwoorden krijg je in deze nieuwe editie van het E3 Journaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch