Menu Premium
Loading...

E3 Journaal over Inside Xbox, PS5 State of Play & Ubisoft games

07/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We beginnen nu langzaam naar het laatste gedeelte van de GKE3 periode toe te kruipen. En geheel zoals het hoort, het venijn zit hem in de staart. Want er komen nog een paar hele fijne online events aan. Deze week betreft het Nacon Connect en Ubisoft Forward en volgende week donderdag natuurlijk het sluitstuk van Microsoft als zij de next gen first party games voor de Xbox familie gaan tonen. En we kunnen bijna niet in woorden uitdrukken hoeveel zin we hier aan hebben. Gadverdamme!

Xbox gaat hun first party games eindelijk tonen

In deze editie van het E3 Journaal heeft JJ het laatste nieuws op een rijtje gezet. Te beginnen met de reveal van de datum van het Xbox event. Daar zaten we met zijn allen al weken op te wachten. Eindelijk gaat Microsoft met de ass bloot en tonen ze ons de first party games waar het enthousiasme voor de Xbox Series op gebouwd moet gaat worden. Opmerkelijk is het tijdstip: 18:00 uur. Dat zie je weinig. JJ heeft wel zijn idee waarom voor dit tijdstip is gekozen. Ook praat hij over de verregaande interesse van Microsoft in de gaming-tak van Warner Brothers. EA, Take 2 en Activision willen echter ook. Wie maakt de grootste kans?

Bereid Sony een nieuwe State of Play voor PS5 voor?

Als Microsoft gaat knallen met hun Xbox Series X, dan kan Sony natuurlijk nooit ver zijn. JJ bespreekt in deze video de waarschijnlijkheid van de geruchten dat Sony vlak na het event van Xbox, begin augustus, een nieuwe State of Play wil brengen. En dat ze daar nog een aantal grote namen voor achter de hand hebben. Ook is er aandacht voor een opvolger voor Left 4 Dead, een nieuwe Shadow Warrior en een nieuwe VR game die voor Rockstar wordt gemaakt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch