Menu Premium
Loading...

E3 2019: Hoe kijken we terug op The Wall van E3 2018

10/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar maakte we natuurlijk weer een hele mooi Wall. Een muur vol sicke games die we het aller tofste vonden op de E3 van 2018.  Er waren een aantal zeer hertige games en wat games die meer op een aangereden hertje leken. Hoe kijken Skate en Daan terug op de Wall van 2018? Zijn ze het nog steeds eens met hun ranking van de vorige E3?

The Last of Us 2 deed het verschrikkelijk goed op de E3, maar is nog niet uit

The Last of Us 2 was natuurlijk de absolute top game van de E3 van 2018, helaas is de game nog niet uit en hebben we nog niet eens een release datum gekregen. Vinden Skate en Daan nog steeds dat deze game op de onbetwiste nummer 1 positie verdiende te staan? Of zou die plek toch wel af mogen worden gestaan aan een game die wel uit is?

Mag Sekiro: Shadows Die Twice alsnog op plek 1 van Skate?

Een game die natuurlijk wel uit kwam dit jaar is Sekiro, maar die game stond niet op plek 1. Mag dat alsnog van Skate? Of zijn er toch wel games die hoger verdiende te eindigen? Daan en Skate bespreken het uitgebreid met je en kijken alvast hoopvol uit naar de Wall van 2019. Welke game gaat er nu met de nummer 1 plek vandoor? Wordt het The Avengers game? Of toch Halo Infinite?

Ben jij het nog eens met The Wall van vorig jaar? En wat zou jij anders doen nu we een jaar verder zijn? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen! Vanavond gaan we verder met Ubisoft en Square Enix, laten we er een sick vervolg van de E3 van maken samen. Wij hebben er nog steeds super veel zin in en we hopen jullie ook natuurlijk! We gaan weer knallen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch