Menu Premium
Loading...

E3 2019 – Dit zijn onze voorspellingen voor de E3

08/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat gaat er gebeuren tijdens de E3 van 2019? Wilfred Genee, van Der Gijp en Johan Derksen zitten voor je klaar om de voorspellingen te doen. Nee natuurlijk niet! Niemand minder dan Skate, Daan en Boris zitten voor je klaar om voorspellingen te doen, Daan voorspelt dat alles soepel gaat verlopen, dat is alvast 1 voorspelling.

Nintendo gaat knallen op de E3?

Pokemon Sword & Shield gaat speelbaar zijn op de E3, toch? Boris denkt dat het een gigantisch succes gaat worden en Daan is er mee opgegroeid. Skate heeft helemaal niks met Pokemon.

Gaat Xbox iedereen wegblazen?

Xbox gaat mogelijk met maar liefst twee nieuwe consoles komen, hoe vet is dat! Hoe denken Skate, Boris en Daan hierover? Gaan we Xbox harder zien gaan dan ooit? Met de afwezigheid van PlayStation kunnen ze mogelijk de show gaan stelen en iedereen wegblazen. Welke games komen ze mee? Gaan we Fable 4 zien? En zijn Gears 5 en Halo Infinite speelbaar? En waar komen al die nieuwe studio’s mee? We gaan het zondag om 22:00 allemaal zien en man man man wat hebben we er zin in.

Gaat Ubisoft een nieuwe Assassin’s Creed aankondigen?

Waarschijnlijk wel.

Gaat The Avengers game de Marvel magie in een game tonen?

Koos heeft er niet normaal veel zin in, The Avengers game van Square Enix, maar gaat de game de magie van de films over kunnen brengen? Koos is erg nieuwsgierig naar de gameplay en hoop t dan ook veel meer te zien dan een simpele teaser of trailer zonder gameplay of iets dergelijks.

Wat voorspel jij voor de E3? Welke blunders worden er gemaakt? Welke spectaculaire aankondigingen gaan we zien? Drop het in de comments en kroon jezelf tot het orakel van Gamekings ( na Jelle natuurlijk). Stel natuurlijk ook al je overgebleven vragen nog in de comments, dan beantwoorden wij ze.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch