Menu Premium
Loading...

Breaking E3 2018 nieuws: Zijn alle games en persconferenties gelekt!?

17/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We waarschuwen je alvast even. Er is weer gelekt. En niet zo’n beetje ook. Dit item verraadt mogelijk, als het allemaal waar is, de gehele, we herhalen, de gehele line-up van alle persconferenties die we straks op de E3 2018 gaan krijgen. Zit je nog? We hebben lang nagedacht of we iets met deze informatie moesten doen. Want een deel van de fun van de E3 persconferenties is natuurlijk verrast worden als er opeens een game gepresenteerd wordt die je niet had aan zien komen of waar je zo ontzettend op had gehoopt. Aan de andere kant, dit lek gaat in het nieuws komen en dan willen gamers vaak ook van ons een reactie hebben. Zo kwam de tip die ons wees op deze info ook uit onze community zelf.

Is alles van E3 2018 gelekt?

Uiteindelijk hebben we besloten de info online te zetten en kijken Koos, Jelle en JJ hoeveel waarheid je aan deze informatie moet geven. Als je dus verrast wilt worden, start het item dan niet op. De kans is echter groot dat je dit nieuws via andere wegen tot je krijgt de komende weken. En dus gaan we er hier op in. En troost je, als de info uit dit lek klopt, dan gaan we echt een hele dikke E3 2018 tegemoet. Teleurgesteld ga je op zeker niet worden.

Halo 6, Battlefield 1945, Watch Dogs 3, Bloodborne 2 en nog veel meer!

Zet je daarom even goed schrap. want je gaat op zeker een paar keer geschokt zijn. We nemen samen met jou alle games uit de persconferenties door: van welke trailers getoond worden, of er gameplay te zien gaat zijn of alleen cinematic stuff tot aan wie er een presentatie komt doen. Ja, deze gelekte shit is extreem gedetailleerd. Elke straks te presenteren game zit er in: van Halo 6, Watch Dogs 3 tot aan een nieuwe Star Wars-game, Battlefield 1945, Just Cause 4, Gears of War 5, Heavy Rain 2, RAGE 2, Bloodborne 2. En oh ja, een PS4 Pro 2.0…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch