Menu Premium
Loading...

E3 Nieuws update: Wat vinden we van de eerste RAGE 2 gameplay-beelden?

15/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na dagen van teasen, lekken en de eerste live-action trailer gisteren is hier dan eindelijk gameplay beeld van RAGE 2! Skate en JJ staan klaar om hem met jullie voor het eerst te aanschouwen! Het neon roze spat van je scherm en de punkmuziek pompt door je speakers. RAGE kwam in 2010 uit voor de Xbox 360, de PC en de PlayStation 3. Alweer 8 jaar geleden dus. Id Software werkt ditmaal samen met Avalanche Studios om hier een hele vette zandbak shooter van te maken. Waar wachten jullie nog op? Check nu: E3 Nieuws update: Wat vinden we van de eerste RAGE 2 gameplay-beelden?

RAGE 2 wordt een open wereld zandbak!

In RAGE 2 speel je als Walker, de laatste ranger van Vineland. Na een astroïde inslag is de hele wereld goed naar de klote. Dit is de wereld waar jij in bent geboren en vecht om in leven te blijven tussen alle chaos. Je krijgt een hoop wapens, voertuigen en zelfs krachten om te overleven. De slechteriken van het verhaal zijn net als deel één de Authority. Lekker tegen de autoriteiten aanschoppen als een echte punker dus. Roze mohawk op je kop, spikes op je jasje en shit opblazen.

Avalanche Studios is natuurlijk bekend van hun Mad Max game. Deze kreeg de nodige kritiek maar is redelijk goed ontvangen. Ze hebben dus al ervaring met het maken van een post-apocalyptische wereld waar je met je auto vrij doorheen kan scheuren. Dit in combinatie met de shooter-actie de we van id Software gewend zijn, zou in potentie een hele vette game op kunnen leveren. Je scheurt in de game door moerassen, jungles en de woestijn natuurlijk. Wordt dit de knaller die Bethesda nodig heeft? De game komt namelijk pas in de lente van 2019 uit. Wat vonden jullie van het eerste deel? En zijn jullie weggeblazen door deze trailer? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch