Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Red Dead Redemption 2 week & Fallout 76 bèta

22/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is toch altijd spijtig om te zien hoe snel zo’n weekend voorbij vliegt. Voor de ene betekent het weekend tijd om te gaan zuipen met je maten. Voor de ander gaat het meer om twee dagen volle bak gamen. Één ding is zeker: gamen gaat er de komende tijd zeker veel gebeuren. Maar eerst gaat deze week vol in het thema staan van Red Dead Redemption 2. Je weet wel, die big boy van Rockstar Games. Benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren deze week? Check dan zeker even het item ‘Deze week bij Gamekings: Red Dead Redemption 2 week & Fallout 76 bèta’

Red Dead Redemption 2

Het is dan eindelijk zover. De week is aangebroken waar we terug mogen gaan naar het wilde westen. Van paarden tot saloons, we gaan het allemaal met je meemaken. Deze week gaat het namelijk helemaal vol staan in het thema van Red Dead Redemption 2. In dit bericht kun je alle informatie vinden die je nodig hebt voor de aankomende week. Natuurlijk gaan we ook gewoon door met de standaard items, voor de mensen die een hekel hebben aan het western stijltje. Gaat Rockstar Games hun naam weer eer aandoen, door weer een meesterlijke game neer te zetten? Of is het maar een overhypte game? Check dan zeker aankomende week de items.

Fallout 76

Ja, de naam die je niet te hard moet roepen op de redactie, want Jelle kan niet wachten om zijn handen op deze game te krijgen. Hoe gaat deze RPG te werk? Gaat dit werken voor een spel zoals Fallout? De bèta voor de Xbox One zal vanaf 23 oktober beschikbaar zijn. De mensen met een PlayStation 4 of een PC zullen helaas nog een weekje moeten wachten tot 30 oktober. Wat vinden jullie van deze twee grote namen? Zijn ze een must-buy of laat je ze liever links liggen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch