Menu Premium

Red Dead Premium Bonanza: Zes dikke Western-items voor de Bazen

Jan Johan Beldrok 22/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna zover. De game die volgens velen dé game van het jaar 2018 moet zijn, Red Dead Redemption 2, komt vrijdag 26 oktober uit. Minimaal 60 uur aan (main story) gameplay is ons beloofd, gemaakt door het team dat alles wat het aanraakt in goud laat veranderen: Rockstar Studios. Hebben de gebroeders Houser weer een kunststukje weten te produceren? Maakt dit nieuwe deel in de Red Dead-serie de hype waar? Dat wil hoogstwaarschijnlijk de overgrote meerderheid van de gamers weten. En als de community zo psyched is voor een titel, dan maken we er bij Gamekings een feestje van. Onze Premium Bazen krijgen vijf dagen lang elke dag een mooi Red Dead Redemption 2-gerelateerd item voorgeschoteld. Een week later gevolgd door nog een lekkere bonus.

Boris is de ‘Chosen One’

Waarschijnlijk heb je het programma boven al snel even in ogenschouw genomen, maar laten we hier de verschillende onderdelen nog eens even verduidelijken. We beginnen dinsdag de 23ste oktober al met de voorpret wanneer we bekijken wat voor een immense monsterproductie Red Dead Redemption 2 is. Het is bijkans bizar. En een van de vragen is dan of zoiets nog wel gezond en haalbaar is. het risico op afbreuk is immers ook groot. Woensdag de 24ste kijken we naar het Western-genre en games. Niet altijd even succesvol.  Wat moet Rockstar doen om de cowboy-vibe goed in de game te krijgen en er een succesnummer van te maken? De review is van d ehand van Boris, de Chosen One, aangezien Rockstar in Nederland maar een paar mensen toelaat tot de review en hun PSN-account ‘white list’. Gevolgd door een grotere discussie in Premium. Spanning alom dus.

Vrijdag is de dag dat iedereen met de game aan de slag kan en dus gaat Jelle, die al maanden naar deze release uitkijkt, zijn eerste uurtje met jullie delen. Gevolgd door een livestream van 13:00 uur tot 18:00 uur. We verklappen nog niet welke game ;-) Op zaterdag gaan we met elkaar om tafel om te kijken wat er op basis van de game te zeggen valt over Red Dead Online. En als absolute uitsmijter, een week later, op zaterdag 3 november, de grote discussie als meerdere Gamekings de game van voor naar achter hebben gespeeld. Zijn we na het spelen allemaal nog even excited als ervoor? Dus, support Gamekings en geniet van onze coverage.

Red Dead Premium Bonanza

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch