Menu Premium
Loading...

Doom: The Dark Ages Preview – Best of GKE3 2024

25/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI en Philips Hue. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI en Philips Hue hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

De presentaties van de afgelopen dagen tijdens de ‘E3’ hebben veel, heel veel games laten zien. Zoveel dat het voor gamers mogelijk lastig is om de bomen door het bos te zien. Daarom hebben wij onze toppers uit het aanbod gepikt. De titels die op ons het meeste indruk maakten en die we het liefst gisteren al zouden hebben gespeeld. We focussen ons daarbij op de grote titels, de Triple A producties. De parels onder de indie-titels komen volgende week aan bod. De zevende en laatste game die we aan een nadere blik onderwerpen, is Doom: The Dark Ages. Een nieuw deel in deze meer dan legendarische shooter franchise van id Software. Wat was de impact van de eerste beelden die we tijdens de ‘E3’ zagen? Past dit type shooter nog wel bij deze tijd vol GaaS titels? Dit is de Doom: The Dark Ages preview.

DOOM: The Dark Ages preview: ‘Every projectile matters’

DOOM: The Dark Ages is de FPS prequel van het veelgeprezen DOOM (2016) en DOOM Eternal. Jij bent opnieuw de onverschrokken DOOM Slayer, de demonen-dodende warrior die schijnbaar eindeloos tegen de hel moet vechten. Met alle gevolgen van dien.

Een driedimensionale ‘shoot ’em up’-puzzel waar je je een weg doorheen baant

De makers van de game hebben aangegeven dat de gameplay van de nieuwe DOOM iets anders zal aanvoelen dan de shooting actie van het vorige deel. “Je bent dit keer zwaarder, krachtiger en meer geaard. We maken weer een echt ding van het strafen om te richten. Je zult tussen projectielen door moeten bewegen, net zoals je deed in de originele Doom, om uiteindelijk die Super Shotgun-explosie op iemands borst af te leveren. Dit zorgt voor een bijkans driedimensionale ‘shoot ’em up’-puzzel waar je je een weg doorheen baant.” We like it! A lot!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch