Menu Premium
Loading...

Doom Eternal Review – Kopen, budgetbak of slopen?

18/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is in deze barre tijden dubbel goed nieuws: een dikke release. Frisse content kunnen we wel gebruiken nu er in de wereld 75% meer games gespeeld worden. Doom Eternal zou daarmee wel eens spekkoper kunnen zijn. Een juiste timing qua launch en een franchise met een grote naam. Doom is misschien wel dé shooter die het FPS-genre op de kaart heeft gezet. Knalharde schietpartijen tegen de meest brute en pittige vijanden die je in jouw game-leven tegenkomt. Gaat Doom Eternal dat weer brengen…

Ga alvast maar parcours leren voor Doom Eternal

Aan Skate, en JJ, alle twee grote fans van de franchise, de taak om de game te reviewen. Het laatste deel, Doom Renegade, viel bij hen in zeer goede smaak. De typische testosteron gedreven Doom-lompheid werd hier gekoppeld aan een ongewoon hoge moeilijkheidsgraad. Ging het nieuwe deel op dezelfde route door? Werd het wederom een enorme, energie verslindende klus om het spel uit te spelen, of wilde Bethesda het, nu hun andere titels wat minder florissant lopen, wat simpeler houden, opdat meer gamers met de shooter aan de slag konden?

Skate en JJ hebben fysieke en mentale pijn door deze game

Vier dagen lang hadden de heren de tijd om het einde van Doom Eternal te behalen. Hoe beviel de game ze? Hoe pittig had developer iD Software het spel dit keer in elkaar gezet? En wat vonden de twee van de parcours invloeden die de developer dit keer in de game had gestopt? Dat is nieuw voor de Doom-franchise en zeker in het begin een flinke portie wennen. Zagen ze het als een welkome toevoeging? Als iets dat de gameplay van Doom nog toffer en diverser maakt? Of leverde het vooral onnodige frustratie op? Je gaat het allemaal horen, zien en beleven in deze review van de nieuwste telg uit deze klassieke shooter-familie: Doom Eternal. Moet je hem kopen, het schijfje door het midden breken of de game pas halen als hij in de budgetbak ligt?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch