Menu Premium
Loading...

Doom Eternal: The Ancient Gods – Kopen, budgetbak of slopen?

30/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blood, Gore en nog veel meer in de eerste DLC van Doom Eternal! En hard ook. Keer wederom terug naar de onderwereld om lekker demoon na demoon af te slachten. Doom Eternal: The Ancient Gods maakt deel uit van Season One pass, maar je hoeft niet de originele game te hebben voor deze DLC. Het is dus ook mogelijk om dit deel als standalone te spelen. Maar het zal je leven dan wel een stuk lastiger maken aangezien je al je wapens en skills vanuit de originele game dan niet kunt meenemen. En geloof ons, die wapens heb je van minuut ‘e’en nodig. JJ en Skate hebben de DLC voor jullie gecheckt en gaat er jullie alles over vertellen in deze review van Doom Eternal: The Ancient Gods.

Het is je eigen schuld..

In deze DLC moet je tegen een eeuwenoud kwaad strijden dat is ontwaakt door een uit balans geraakte hemel. Het verhaal vind plaats direct na het einde van de originele game. Je moet dus feitelijk je eigen zooitje opruimen. En dat betekent dus dat het Doom Guy er opnieuw goed op los kan gaan knallen. Doe je dat met de BFG of ben je meer het type persoon dat graag je vijanden doormidden zaagt met je chainsaw? De keuze is aan jou!

The Spirits are back in Doom Eternal: Ancient Gods

Mocht je Doom game uit 2016 ook gespeeld hebben dan kun je je vast nog wel die *** Spirits herinneren. Nou, denk maar niet dat je daar van af was, want in deze DLC zijn ze gewoon weer terug. En hoe. Deze Spirits zoeken de grootste en sterkste demoon in de buurt op en versterken deze nog is even een x aantal keer. Het gaat een smerig moeilijk klusjes worden om ze allemaal te verslaan. Is de DLC het geld waard of kun je toch beter wachten tot deze ‘toevoeging’ een keer in de sale is? Check het in de Review van Doom Eternal: The Ancient Gods.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch