Menu Premium
Loading...

Dolmen Review – Kopen, budgetbak of slopen?

21/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je van Sci-Fi, horror en soulslike gameplay in één houdt, ben je mogelijk aan het juiste adres. Sinds vrijdag is er namelijk een nieuwe Sci-Fi horror shooter/slasher uitgekomen met de naam Dolmen. In dit spel kom je terecht op planeet Revion Prime. Een planeet die helemaal vol zit met vijanden. Jij hebt als doel erachter te komen wat er gebeurd is op Revion Prime. En dat onderzoek voer je uit terwijl je langs alle vijanden glipt (of verslaat natuurlijk). Is deze game de vier tientjes van de aanschaf waard? Je komt erachter in de Dolmen review.

Dolmen review: Hoe soulslike is deze game?

De mensheid heeft bezit over meerdere planeten waar ze ‘Titular Dolmen’ mineralen kunnen verzamelen. Zoals in21 elke Sci-Fi Horror film / game brengt de mensheid planeten in gevaar, wat ook het geval is in de game Dolmen. Een groep wetenschappers heeft geëxperimenteerd met de ‘Titular Dolmen’, waardoor er nu vijandelijke monsters uit een ander universum op de planeet rondlopen. Het is jouw taak om een einde te maken aan het experiment en ervoor te zorgen dat deze ellende voortaan in de toekomst niet meer kan gebeuren.

Je eigen character creëren

Zoals gewoonlijk bevat ook deze game character customization, want wie wilt nou niet zijn eigen toffe creatie in de  wereld zetten? Je hebt de mogelijkheid om je geslacht, armor kleur en je eigen wapen loadout / build naar eigen smaak te bewerken. Je kan bij het begin van het spel de keuze maken uit drie verschillende builds: Human, Devian of Driller. Elke build heeft weer andere perks. Voor de rest borduurt het sterk voort  op de soulslike games zoals Elden Ring en Bloodborne. Maar pakt de gameplay ook net zo goed uit als bij de echte toppers in dit genre? Een goede soulslike game maken is immers niet eenvoudig. Je ziet en hoort het antwoord in de Dolmen review.

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch