Menu Premium
Loading...

Doet de Gamescom er anno 2022 nog steeds toe?

06/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan binnenkort met een leuk team naar Keulen toe om de Gamescom te bezoeken. En als we gaan, of de beurs nu vet is of niet, dan maken we er vette content van. Gaat nu niet anders zijn. Hé, we zijn ooit voor een beurs naar Vietnam geweest die niet eens bestond. En de content waar we me terugkwamen was fantastisch. Kortom, voor ons maakt het geen hol uit of Gamescom er nog toe doet. Voor de industrie wel. Want als de grootste gamesbeurs ter wereld dit jaar niet succesvol blijkt te zijn, wat moet dat dan zeggen voor al die andere game-events?

Wat staat er dit jaar op de Gamescom?

JJ is zoals altijd meteen het World Wide Web op gedoken om te kijken naar de geschiedenis van het immense event (375.000 bezoekers op het hoogtepunt). Hoe verhoudt die geschiedenis zich tot de huidige status? Hoeveel publishers stonden er in het laatste jaar dat de beurs voor het publiek te bezoeken was? En wat is het aanbod dit jaar? Zitten er nog grote namen bij of laten de machtige partijen het event links liggen? En als er veel partijen wegblijven, wat is dan de oorzaak van dat verzuim? Is het een financieel ding of spelen er andere zaken? Ook kijken we naar de toekomst van het event. Staan we ook volgend jaar op de vloer van de immense Köelner Messe.

Wat kost het vertonen van een trailer op Openings Night?

En hoe werkt het zogenaamde Openings Night event van de beurs precies? Wat kost het de partijen om daaraan mee te doen? Van een trailer van dertig seconden tot aan een gameplay reveal van twee minuten? En kunnen we daar grote aankondigingen verwachten? Je gaat het allemaal zien en horen in dit nieuwe werkstukje van JJ over de Gamescom.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch