Menu Premium
Loading...

Docukings over Transformer, AlphaGo en Abducted in Plain Sight

03/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sommige mensen houden van films, kunnen er uren naar kijken. Voor elke cinefiel zijn er ook mensen die juist liever documentaires kijken. Tot dit ras behoort onze JJ. Hij zet Jelle op zijn stoel en laat hem kijken naar een aantal trailers voor opkomende documentaires.

AI voor een bordspel

Go is een eeuwenoud Chinees spel dat nog steeds wordt gespeeld. Een soort schaken maar vele malen ingewikkelder. Voor veel spellen worden tegenwoordig AI ontwikkeld om tegen mensen te spelen. De computer die schaakt is al jaren oud. Go is echter ingewikkelder, dus die AI moet nog ontwikkeld worden. Deze ontwikkeling is vastgelegd in de documentaire AlphaGo. JJ heeft nog zelfs persoonlijke geschiedenis met de ontwikkelaar van de AI wat hij verteld in het item,

Transformatie

De heren bekijken de trailer van Transformer. Dit gaat niet over een auto die een robot verandert, maar over een muscle man die de sprong maakt naar de andere kant van het geslachtsspectrum. Hier gaat niet alleen gekeken worden naar de transformatie, maar ook na de impacts ervan in de familieband. De stap naar vrouwelijkheid terwijl je ook bodybuilder bent, brengt vooral sociale moeilijkheden mee. Dit staat dan ook centraal in de documentaire.

Ja hoor, neem mijn kind maar mee

Angst voor menig ouder is de ontvoering van diens kind. Het idee dat je dochter of zoon wordt meegenomen door een vreemde is verschrikkelijk. Voor de familie in deze documentaire werd de ontvoerder hartelijk verwelkomd. In Abducted in Plain sight volgen we het verhaal hoe een baarman een familie leerde kennen. Dit leidde uiteindelijk tot een vijf weken durende ontvoering van de dochter. Nadat ze terug werd gebracht, zei de dochter dat er niets was gebeurd, dus is er niets tegen de ontvoerder gedaan. Dit gaf hem alleen maar de ruimte om de ontvoering vaker te herhalen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch