Menu Premium
Loading...

Docukings over Speed Cubers & My Octopus Teacher

21/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijdje geleden dat er een Docukings online is gekomen. De laatste editie ging online toen de temperaturen nog heel hoog opliepen deze zomer. Nu de temperaturen wat gedaald zijn is het de hoogste tijd om een nieuwe reeks docu’s aan je voor te stellen. We kunnen momenteel toch niet naar de kroeg. JJ heeft er zes voor jullie uitgezocht en gaat deze samen met Jelle behandelen. Mocht jij nog een toffe docu gezien hebben en behandelen we deze niet? Drop hem vooral in de comments!

In deze editie van Docukings:

  • Welcome to Chechnya, HBO
  • American Murder The Familie next door, Netflix
  • The Speed Cubers, Netflix
  • My Octopus Teacher, Netflix
  • Belly of the Beast
  • The Dissident

Vriendjes maken met een Octopus

My Octopus Teacher gaat over free diver Craig Foster die zijn hobby graag beoefend in het het Zuid-Afrikaanse kelpwoud. Op een dag wil hij weten wat er zal gebeuren als hij elke dag op dezelfde plek terug komt. Op een van die dagen komt hij iets vreemds op de zeebodem tegen en wat hij op dat moment nog niet weet is dat dit zijn grootste vriend uit in het Zuid Afrikaanse Kelpwoud gaat worden. Dit klinkt als een echte feel good documentaire, maar de mannen bespreken ook een aantal heftige titels. Bijvoorbeeld Welcome to Chechnya. In Chechnya wordt de LGBTQ gemeenschap maar lastig geaccepteerd. Zelfs zo lastig dat een groep Russen deze gemeenschap veilig het land uit probeert te krijgen. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot.

Waar is Shannan Watts gebleven?

In American Murder: The Family Next Door draait om de zaak rondom de verdwijning van Shannan Watts. Van het een op het andere moment is ze verdwenen en niemand weet waar naar toe. Zelfs haar man niet.. Of weet hij toch meer? Er zijn beelden en geluidsfragmenten van de gehele zaak en we komen er langzaam achter wat er op de avond van haar verdwijning is gebeurd. Social media speelt een bepalende en bizarre rol.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch