Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Docukings over Last Chance U, The Painter and the Thief & Over the Limit

12/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien is het met deze hitte een onzalig idee om binnen te moeten zitten en documentaires te kijken. Aan de andere kant, ook in de tuin kun je op een schermpje koekeloeren. En wie weet heb je wat kijkspul nodig voor op vakantie of bij de camper. Daarom heeft JJ een vijftal nieuwe documentaires verzameld en toont hij ze via zijn vaste klankbord Jelle aan jou. Zijn favo sportserie, Last Chance U, zit er in iedere geval bij. De mic is dit keer lekker divers zodat er waarschijnlijk voor iedereen wel wat wils bij zit. En je weet, we stellen tips voor andere docu’s enorm op prijs. Zet ze vooral in de comments!

Het laatste seizoen van Last Chance U

In deze editie van Docukings worden vijf documentaires aan je voorgesteld. Het betreft:

  • Last Chance You seizoen 5
  • Sriracha
  • The Painter and the Thief
  • Tread
  • Over the Limit

De eerste titel is geen verrassing. Last Chance U behoort tot de favoriete sport documentaires van JJ. In dit laatste seizoen volgen we het Football team van een nieuwe school.  Een team vol kansarme kids en drop-outs geleid door een bikkelharde en uitgesproken coach. Voer voor allerhande verwikkelingen dus. Sriracha gaat over dé meest bekende hot sauce van de wereld en The Painter and the Thief toont het verhaal van een schilderes die contact zoekt met de dief van haar kunstwerken. Met alle, vrij dramatische, gevolgen van dien.

‘Zoiets kan alleen maar in Amerika’

Tread is een typisch Amerikaans documentaire die je bekijkt en dan eigenlijk niet gelooft. Een man die een enorme tank bouwt om daarmee mayhem in zijn eigen dorp te veroorzaken. Waar gebeurd. Only in America. Tot slot is daar de docu Over the Limit, over het vernederen van gymnasten in Rusland. Een bikkelharde film die je laat meemaken hoe een ritmisch gymnaste totaal kapot gemaakt wordt door haar coach. JJ wilde er bijna het scherm voor in springen, zo naar deze coaches zich gedragen. Geen vrolijke film met een uiterst opmerkelijk eind. Meer spoilen we niet.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch