Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Docukings over het Cecil Hotel en de ‘toxic pigs’ van Fukushima

24/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is het afgelopen weekend druk bezig geweest met het speuren naar de meest speciale documentaires van het moment. Dus je kan vast wel raden wat dit dan voor video is? Inderdaad, Docukings! Samen met Jelle neemt JJ een kijkje naar de trailers van de leukste, hardste en tofste documentaires en checkt of er iets voor Jelle’s gading bij zit. Dit is Docukings.

Niet zomaar varkens, maar giftige varkens!

Vorige week bespraken JJ en Daan nog de potentiele varkensovername van de gaming industrie, en iedereen wie dacht dat wij het hierbij zouden laten, had het mooi mis. JJ is gewoon lekker doorgegaan met het zoeken naar content rondom dit edele dier. En wat hij heeft gevonden is speciaal, of beter gezegd, a little bit scary. De documentaire, genaamd The Toxic Pigs of Fukushima gaat namelijk niet zomaar over normale varkens… het gaat over giftige varkens. Hoe zij zo zijn geworden en wat de gevolgen hiervan zijn, daar vertelt JJ jullie over.

De morbide gebeurtenissen in het Cecil Hotel

Het Cecil hotel staat al jaren bekend als het hotel waar seriemoordenaars naartoe gaan om te verblijven, mensen komen om zelfmoord te plegen, mensen hard aan de drugs gaan en mensen verdwijnen. Toffe plek toch? In Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel wordt de mysterieuze verdwijning van Alisa Lam onder handen genomen. Zij verdween op 31 januari 2013 op mysterieuze wijze. En hoewel het wel eens vaker gebeurd dat een persoon verdwijnt, was er toch wel iets heel aparts aan deze verdwijning. Zo bracht de politie namelijk een laatste video van Elisa naar buiten die op meerdere manieren ge├»nterpreteerd kon worden. Werd ze nu door iemand achterna gezeten? Was ze aan de drugs? Of had Elisa last van mentale problemen? In Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel wordt er gekeken naar de vele theorie├źn rondom haar verdwijning.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch