Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Komen Bethesda games nou wel of niet naar de PlayStation?

16/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag 16 februari dus je weet al wat dat betekent: Een nieuwe editie van het GK Journaal. JJ en Daan zijn klaar gaan zitten om het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen aan jullie te vertellen. Ze gaan het hebben over een breed arsenaal aan gaming nieuws. Zoal: wel of geen toekomstige Bethesda games op de PlayStation, nieuwe content voor Assassin’s Creed Valhalla, de nieuwste gaming hit: Valheim en onze nieuwste gaming concurrent: Het varken. Ben jij benieuwd naar deze onderwerpen? Dan is er een hele mooie Play button voor jou om op te klikken. Je weet wat je te doen staat.

Al aangekondigde Bethesda games komen wel of niet naar de PS4 en PS5

Een paar maanden geleden veranderde Microsoft de gaming landscape door aan te kondigen dat zij de eigenaren zouden worden van Bethesda. Jarenlang kwamen alle Bethesda games uit op zowel de PlayStation als de Xbox. Na deze aankondiging begonnen er twijfels te ontstaan bij de PlayStation gamers. Zouden zij de komende tijd nog wel Bethesda games kunnen gaan spelen op hun platform naar keuze? Deze twijfels kunnen ondertussen wel weggenomen worden. Althans, dat geldt voor de al aangekondigde Bethesda games zoals Ghostwire: Tokyo en Deathloop. Maar wat zal er gaan gebeuren met de games van Bethesda waar wij nog niks van af weten?

Varkens, rise!

Gamers, we zijn niet meer alleen… Jarenlang dachten wij dat we de enige gamers waren op aarde. Daar zou wel eens een verandering in kunnen komen. Zo is er een nieuwe opponent voor de mens opgestaan in de vorm van… het varken. En hoewel de beesten momenteel nog niet op ons niveau zitten, wie zegt dat dit in de toekomst nog steeds zo zal zijn? Gaat een varken ooit de Masters winnen bij LoL? Rijgen zij de Victory Royales aan elkaar alsof het niets is? Daan en JJ gaan serieus op deze materie in.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch