Menu Premium
Loading...

Docukings over Industrial Light & Magic, Trainwreck Woodstock 99 & Foosballers

11/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het al een tijdje niet meer op de website gezet: een nieuwe aflevering van Docukings. Reden is simpel. Door zijn nieuwe woning had JJ weinig tijd om het aanbod aan nieuwe documentaires te bekijken. Op zoek naar de parels die hij een mede-presentator en aan jullie kon presenteren. Inmiddels heeft hij er genoeg bekeken om een selectie aan Huey en jullie te tonen. En je leest het goed: Huey en niet Jelle zit dit keer achter de desk. Om twee redenen: Jelle was er die dag niet en Huey is een waardig vervanger omdat hij de eens heeft ooit zelf documentaires te gaan maken. Dus kritisch (mee)kijken kan hij zeker.

Docukings: Het ene Woodstock is de andere niet…

JJ heeft deze keer zeven docu’s uitgekozen. Van een redelijk uiteenlopend pluimage. Van een documentaire over een stel ambitieuze nerds die de vetste special effect willen maken tot een film waarin een populaire sport uit de koffieshop op een totaal ander niveau wordt gespeeld. Er is een serie die het leven van drie mensen de achterbuurt van New York volgt, alsmede een documentaire over een van de beste en zeker een van de meest bekende skateboarders ter wereld. Of wat dacht je van een verslag van een immens popfestival wat echt gierend uit de klauwen liep. De beelden komen nog steeds hard binnen. Al met al een uitermate divers aanbod dus in deze editie van Docukings. En dat hoort ook zo te zijn. Voor ieder is er wat wils.

De zeven documentaires op een rij

Zoals altijd zetten we de documentaires even netjes voor je op een rij zodat je ze zelf kunt gaan opzoeken en bekijken. Wie weet leuk kijkvoer als je in de schaduw onder de parasol ligt.

  • Light & Magic
  • Life of crime
  • Foosballers
  • Trainwreck Woodstock 99
  • The Anarchist
  • Until the Wheels fall off
  • We met in Virtual Reality


Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch