Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Docukings over The Rescue, Cannon Arm And The Arcade Quest & Gunda

15/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een nieuwe editie van Docukings voor je klaar staan. JJ heeft dit keer zeven trailers verzameld, namelijk Cannon Arm And The Arcade Quest, Attica, The Rescue., Listening to Kenny G, The Forever Prisoner, The Velvet Queen en Gunda. Lukt het JJ om Jelle te overtuigen dat hij deze zevental trailers moet uitproberen? En vinden jullie ze zo vet dat ze gaat bekijken? Of misschien een aantal er van? Je gaat het allemaal zien en horen in deze editie van Docukings

In The Rescue zetten ze alles op alles om de kinderen te redden uit een grot

In een documentaire vertelt de regisseur jou meestal een bijzonder verhaal. Zo hebben we vandaag een aantal docu’s verzameld over bijvoorbeeld The Rescue. Kun je het nog herinneren? Een paar jaar terug zaten er een paar kinderen opgesloten in een grot. Zelfs Elon Musk wilde ze helpen om er uit te komen. Het verhaal van deze opzienbarende redding vertellen ze in deze documentaire opnieuw. Loei spannend en voorzien van letterlijk adembenemende beelden.

49 uur lang gamen met één munt in Cannon Arm And The Arcade Quest

We zijn natuurlijk verstokte gamers en daarom heeft JJ dit keer ook een docu over Arcade Games er in gedaan. Echter in een andere vorm. Over een man die met één muntje 49 uur lang had gespeeld. Hij wil dat uitbreiden naar 100. En dan die poging is een bizarre documentaire gemaakt. Krijgen we nu ook zoveel zin om het te proberen? Of houden we het lekker bij de docu? En krijgen we natuurlijk zin om het te kijken? Hier beneden vind je tenslotte de lijst met alle besproken trailers netjes op een rij. Alvast veel kijkplezier.

Alle besproken trailers netjes op een rij

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch