Menu Premium
Loading...

Disintegration Review – Kopen, budgetbak of slopen?

27/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uit de klauwen van oud Halo ontwikkelaar Marcus Lehto is een nieuwe syfy shooter ontstaan namelijk Disintegration. Natuurlijk hebben wij daar de juiste mensen voor gezocht want shooter fanaat Skate en Halo liefhebber Koos hebben deze game voor gespeeld. En gaan jou nu vertellen of het is gelukt om iets van de oude Halo magie terug te brengen in dit nieuwe project.

Is Disintegration de perecte shooter smoothie

Deze game heeft het qua herkomst natuurlijk perfect geraakt. Met het magische brein van Letho maar het is dan natuurlijk altijd maar de vraag of de game de belofte van zo’n naam weer waard weet te maken. Op het eerste oog lijkt het er wel op. Een singelplayer met een vette syfy premisse. Want het verhaal draait om een groep rebellerende robots in een wereld waarin er menselijke breinen in robots geplaatst worden. Met natuurlijk alle problemen van dien. In de singeplayer speel je vooral in je mechsuit. En krijg je ook lichte RTS-elementen tot je beschikking iets dat goed werkt omdat je goed hoog in je mech stoel zit. De multiplayer lijkt ook lekker tactisch te zijn aangezien je werkt met squads waarin elke speler een eigen rol heeft om te vervullen.  Of deze game alle beloften waarmaakt hoor je natuulijk in de review. Tijd om op die play knop te rammen dus!

Komt deze game niet net te laat?

De afgelopen jaren hebben veel shooter franchises de stap naar het syfy genre gemaakt zoals de Call of Duty serie maar ook Titanfall van de oude devs van Call of Duty pakte dit genre aan. Toch lijkt het erop dat deze mensen toch wel iets van een koude kermis terug zijn gekomen. Call of Duty is helemaal terug in hedendaagse tijdsgeest en van een vervolg op Titanfall is weinig meer vernomen.  Misschien dat deze game het toch voor elkaar krijgt om het genre nieuw leven in de blazen!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch