Menu Premium
Loading...

Dishonored: Death of the Outsider Review: Biedt deze titel waar voor z’n geld?

22/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dishonored: Death of the Outsider is uit. Jelle en JJ hebben de standalone DLC, die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Dishonored 2, uitgebreid onder de loep genomen. Naar goed gebruik komen ze nu met een weloverwogen oordeel. Een tijdje geleden kon je al zien dat het duo in een let’s play Death of the Outsider onder handen nam. Het sluipen en moorden ging Jelle toen al goed af. Ook in zijn eigen tijd is hij doorgegaan op de in de let’s play ingezette weg. Check het oordeel van Jelle en JJ in deze Dishonored: Death of the Outsider Review: Biedt deze titel waar voor z’n geld?

Is meer van hetzelfde wel genoeg?

In Dishonored: Death of the Outsider speel je niet langer met Corvo of Emily. In deze sequel beleef je het verhaal als Billie Lurk, die terugkeert naar Karnaca. Uiteindelijk ontstaat er een interessant plot. Het is aan de gamer om dit al spelend mee te maken. JJ kan een toffe actie RPG op zijn tijd waarderen, terwijl we al tijden van Jelle weten dat dit zijn type game is.

Nog niet zo lang geleden werd de Uncharted-serie ook al uitgebreid met een stand alone dlc. Bethesda volgt nu met Death of the Outsider dat voorbeeld. Het is wat te vroeg om te spreken van een trend, maar het is niettemin opvallend dat zowel Naugthy Dog/Sony als  Bethesda ervoor ‘kiezen’ om op deze manier het bestaansrecht van de series te ‘verlengen’. Of het hier daadwerkelijk gaat om een volledige game, bespreken JJ en Jelle in deze review.

Wat is jullie mening over Dishonored: Death of the Outsider? Heb je Dishonored 2 gespeeld? Zo ja, hoe kijk je terug op de game? Laat je horen in de comments onder deze Dishonored: Death of the Outsider Review: Biedt deze titel waar voor z’n geld?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch