Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: The Morning After

09/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de maandag na Firstlook Festival. En dat betekent, naast een gevoel van algehele blijheid dat de job gedaan is, vooral leegte in het hoofd en een zware brakheid. Maar het leven gaat door en dus ook de ontwikkelingen in de industrie en de releases van games. Daarom zit JJ, na een paar uur onrustige slaap (adrenaline) gewoon weer achter zijn bureau om met jullie de week door te nemen! Check nu Deze Week bij Gamekings: The Morning After!

JJ ontdekt een nieuwe rage

Het is na een aantal weken vol veel releases, relatief gezien wat rustiger. Nintendo komt met een paar leuke 3DS-titels en Warner Brothers met hun grote game voor dit najaar, Shadow of War. Het spel is nog niet binnen, maar kan elk moment in de brievenbus ploffen. Aangezien we tegenwoordig steeds meer codes krijgen, checkt JJ daarnaast constant zijn email. Shadow of War is populair op de redactie!

Hoe vullen we deze week dan? Nou, bijvoorbeeld met een aantal toffe Premium items. Zo beviel het item over het RTS-genre met Sid zo goed, dat we de beste man opnieuw hebben uitgenodigd. Dit keer gaat hij de discussie met Boris aan over AI in games. Hoe staat het met de ontwikkelingen op het gebied van de AI en waar gaan we naar toe? Ook zal onze nieuwste aanwinst Kevin wat meer in beeld komen met onder andere een Ken je deze Nog? Wat waren de games die bij Kevin een speciale plaats in zijn hart hebben gekregen? Je ziet het allemaal deze week op Gamekings.tv. Check nu Deze Week bij Gamekings: The Morning After!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch