Menu Premium
Loading...

Deze Week bij GK: Triple Treat Grand Theft Auto & Minecraft Dungeons

25/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is de derde en laatste week van onze triple treat weken. De items waarin we drie weken lang, een gamefranchise pakken om deze eens goed door te lichten door middel van drie items. De franchise die we deze week pakken, is Grand Theft Auto. De geruchtenmolen rondom het zesde deel draait de laatste tijd al over uren. Reden genoeg om eens terug te blikken naar deze über succesvolle serie ins allemaal gebracht heeft. Bijvoorbeeld wat nu exact de vetste setting was voor deze franchise. En nee, GTA VI komt nog niet uit…

GTA en dieren: de ideale combinatie deze week

Een paar jaar terug zagen wij op de E3 een knotsgekke trailer voor een haai-simulator genaamd Maneater. Het is nu eindelijk tijd om deze game eens uit te proberen om toch nog een beetje dat gevoel van de E3 te herbeleven. Dat gaan we doen met een Let’s Play van deze game. En als we het dan toch over dieren hebben, Daan zijn prestigieuze dierentuin aan jullie laten zien. Zijn oude dierentuin was failliet doordat het gesloten moest worden vanwege Corona. En sinds deze week mogen de dierentuinen weer open. En dos moest hij een nieuwe maken. Boris en JJ gingen terug naar de jaren vijftig gegaan in Mafia 2 Definitive Edition. Is er genoeg veranderd aan die game om de naam ‘Definitive’ te mogen dragen? Ook hebben we deze week een premium discussie en de review van de nieuwe dungeon crawler Minecraft: Dungeons. Misschien kunnen we met deze game de tijd overbruggen tot Diablo 4 eindelijk klaar is.

En dan natuurlijk Gamekings en de E3…

Vorige week hebben wij al aangekondigd dat voor ons en dus ook voor jullie de E3 gewoon een feestje gaat worden. zelfs als hij niet doorgaat. Punt. Deze week droppen wij de eerste teaser voor deze vette content. Want wij gaan dubbel zo hard aan de bak om dit feestje op ingenieuze en creatieve wijze toch aan jullie te kunnen presenteren!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch