Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: We duiken vol de E3 in

03/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week bij Gamekings staat helemaal in het teken van de E3. Want wat hebben we er zin in. Vanaf vandaag is elk item wat je op de site ziet helemaal omgetoverd in een heus E3 item. We gaan alle facetten van de gigantische beurs af en tellen samen met jou af tot we gaan beginnen met de eerste persconferentie.

Alles krijgt een E3 jas aangemeten

We hebben een speciale E3-peepshow voor jullie, alles wat we bespreken zal in het teken van de beurs staan. Ook gaan we de afspraken die we in L.A hebben met je doornemen. Daarnaast beginnen de journaals deze week. Huh gaat JJ een switch maken naar de NOS? Nee hoor, Skate en JJ gaan dan als ware nieuwslezers het nieuws met je bespreken. Welk nieuws? Het allertofste gamenieuws natuurlijk, speciaal voor jou, van ons.

We duiken de historie van de beurs in

Ook gaan we terugblikken op de geschiedenis, wat waren de leukste jaren in L.A? En wat maakt het nou een goed jaar? Zijn de aankondigingen het aller belangrijkste? Of spelen de geruchten, het bier , de Amerikaanse burgers en het zonnetje ook een belangrijke rol? We vertellen het je deze week, in mooie verhalen van vroeger. Welk jaar was jouw favoriet? Tell us!

Tel jij de nachtjes ook af?

Heb jij ook een aftel lijstje boven je bed hangen waar je de nachten tot de beurs af aan het tellen bent? JJ in ieder geval wel, wat heeft hij er zin in! We gaan een hoop extra nieuwe content maken dit jaar en dat gaat heel erg tof worden. Benieuwd naar hoe dat er precies uit zal gaan zien? Check dan deze video. Vergeet niet al je vragen hieronder te stellen mocht je die nog hebben. Ook feedback is natuurlijk hartstikke welkom in de comments.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch