Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Wat kan je deze week verwachten op de site?

08/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe studio, nieuwe werkplek, en ook een nieuwe week en dat betekent een nieuwe Deze Week bij Gamekings. JJ is weer aan het woord en er komt weer veel content jullie kant op. Van grote lekken bij Microsoft Xbox tot een interview over een onderzoek van alle games die ooit zijn uitgekomen, allemaal deze week op de site. Wil je weten wat er nog meer deze week op de site verschijnt, kijk dan “Deze Week bij Gamekings: Wat kan je deze week verwachten op de site?”

“De plant is heel belangrijk”

2018 lijkt op het eerste gezicht een fantastisch game jaar te worden maar voorlopig is het komkommertijd in game-land. Dat betekend niet dat we geen vette content voor jullie maken. We zijn bezig met een aantal grote projecten waar jullie snel meer van te horen krijgen. het is niet helemaal stil op de games-radar. Zo krijgen we bijna Monster Hunter World en Dragon Ball Fighterz. Deze games gaan we uiteraard spelen en reviewen.

“Bizarre geruchten, als’t waar is ontploft de game wereld deze E3”. Dit tweette Boris dit weekend. Alles over deze geruchten hoor je in een item wat Maandagavond online komt. Naast deze geruchtenmolen is er deze week ook de CES, Koos en Steven weten alle in’s en out’s en bespreken dat deze week op de site.

De Gamekings gaan deze maand naar Azie, de eerste stop is Taiwan. Daar gaan de Gamekings naar de Taipei gameshow, meer info zie je in het item “Gamekings Azië Roadtrip Update: TGS, Presentatoren en Premium”.Maar natuurlijk gaan we nog veel doen in Azië. Deze week maken we steeds meer bekend over de Azië trip dus houdt de site in de gaten.

Veel items en veel te bespreken, over deze week maar ook hoe de rest van de maand eruit gaat zien op Gamekings.tv . Dus kruip achter de Arma-plant en luister naar JJ in het item “Deze Week bij Gamekings: Wat kan je deze week verwachten op de site?”.

Loading...
 • Jamie

  Bedankt voor de update Buck

 • sa_nl

  Goed bezig JJ, dat belooft weer een hoop kijk genot :>)

 • PuzInBootz

  Ben benieuwd!

 • We krijgen deze maand ook The Inpatient..

 • Uther Pendragon

  Zo. Taipei trip klinkt nu al goed! Mooi dat jullie zoveel hulp krijgen van de organisatie daar.

 • MountainBerg

  Misschien is het leuk om elke GK iets van 4 voorspellingen te laten doen, en wie er op het einde van het jaar het minste goed heeft, dat die iets lulligs/vervelends/embarising moet doen (bijv wanneer Jelle het minst aantal voorspellingen goed heeft, dat hij de complete playthrough van Nier Automata moet doen , on stream….. 🙂

  • Uther Pendragon

   Laten we dat aub niet doen.

   • manoahvdvelde

    Jelle 30 uur een hele goeie game zien en horen uitkotsen? No thanks 😉

    • jefmode079

     Met 3 trayen bier en vastgebonden ook niet? Zodat die niet kan weglopen of smijten met de controler?

 • Nipponsei

  Hoor ik nou een tafeltennistafel?

 • Berinho

  De voorspelling items van diverse (Amerikaanse) collega’s zijn vaak de meest bekeken video’s. Leuk om nu iets op te nemen over 2018. Maar je kan t ook een x per platform in een discussie vorm gooien.
  Wat verwachten we in 2018 van xbox, 3 mensen aan de desk en iedereen moet met 2/3 stellingen (vaak boute) komen. Deze worden vervolgens besproken

 • skateboardingmenno

  Dat beloofd dus een hele goede week, ik kijk er naar uit!

 • RomeoNovember

  Mooi om te horen dat er wat aan variatie gedaan word en dat Steven in een aantal items zit.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord