Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Wat kan je deze week verwachten op de site?

08/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe studio, nieuwe werkplek, en ook een nieuwe week en dat betekent een nieuwe Deze Week bij Gamekings. JJ is weer aan het woord en er komt weer veel content jullie kant op. Van grote lekken bij Microsoft Xbox tot een interview over een onderzoek van alle games die ooit zijn uitgekomen, allemaal deze week op de site. Wil je weten wat er nog meer deze week op de site verschijnt, kijk dan “Deze Week bij Gamekings: Wat kan je deze week verwachten op de site?”

“De plant is heel belangrijk”

2018 lijkt op het eerste gezicht een fantastisch game jaar te worden maar voorlopig is het komkommertijd in game-land. Dat betekend niet dat we geen vette content voor jullie maken. We zijn bezig met een aantal grote projecten waar jullie snel meer van te horen krijgen. het is niet helemaal stil op de games-radar. Zo krijgen we bijna Monster Hunter World en Dragon Ball Fighterz. Deze games gaan we uiteraard spelen en reviewen.

“Bizarre geruchten, als’t waar is ontploft de game wereld deze E3”. Dit tweette Boris dit weekend. Alles over deze geruchten hoor je in een item wat Maandagavond online komt. Naast deze geruchtenmolen is er deze week ook de CES, Koos en Steven weten alle in’s en out’s en bespreken dat deze week op de site.

De Gamekings gaan deze maand naar Azie, de eerste stop is Taiwan. Daar gaan de Gamekings naar de Taipei gameshow, meer info zie je in het item “Gamekings Azië Roadtrip Update: TGS, Presentatoren en Premium”.Maar natuurlijk gaan we nog veel doen in Azië. Deze week maken we steeds meer bekend over de Azië trip dus houdt de site in de gaten.

Veel items en veel te bespreken, over deze week maar ook hoe de rest van de maand eruit gaat zien op Gamekings.tv . Dus kruip achter de Arma-plant en luister naar JJ in het item “Deze Week bij Gamekings: Wat kan je deze week verwachten op de site?”.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch