Menu Premium
Loading...

Gamekings Azië Roadtrip Update: TGS, Presentatoren en Premium

Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Jelle Kunst
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
06/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar moesten jullie het doen zonder een ouderwetse Gamekings-trip naar de Tokyo Game Show. We willen het beschikbare budget anders gebruiken dan de zoveelste trip naar de Japanse hoofdstad. Een tijdje gelden hebben we tevens bekendgemaakt dat we in januari alsnog de biezen pakken en een roadtrip door Azië gaan maken. Inmiddels zijn de plannen gemaakt en tickets geboekt. In dit item gaan de heren jullie, als trouwe Gamekings-kijkers die deze reis mogelijk maken, nader inlichten over wat we gaan doen. Ben je benieuwd welke presentatoren eind januari het vliegtuig instappen en wat ze aan de andere kant van de wereld gaan doen? Check dan nu Gamekings Azië Roadtrip Update: TGS, Presentatoren en Premium!

Gekkigheid op de Gamekings Azië Roadtrip

Vier man sterk verlaten de Gamekings eind januari ons koude kikkerlandje. In Azië bezoeken de heren een breed scala aan in interessante locaties en evenementen. Zo gaan de heren naar de Taipei Game Show. In de Taiwanese hoofdstad hopen de Gamekings een beurs aan te treffen die de huidige Tokyo Games Show op alle fronten voorbijstreeft. De Gamekings zullen zo’n twee dagen doorbrengen op de beurs, waarna hun reis wordt voortgezet. Ondanks deze mooie vergezichten voor de desbetreffende Gamekings-presentatoren, zijn ze allerminst op snoepreisje. We gaan immers keihard knallen met Premium-content op Gamekings.tv. Ook gaan we flink livestreamen op Twitch. Op deze manier willen we jullie de totale Gamekings-ervaring bieden. In aanloop naar het vertrek van de Gamekings komen we met meer updates, die uiteindelijk een totaal beeld van de reis schetsen.

Kijken jullie ook zo uit naar de Gamekings Azië Roadtrip? Woont een van jullie wellicht in Taiwan? Zo ja, laat je vooral horen in de comments! Check nu Gamekings Azië Roadtrip Update: TGS, Presentatoren en Premium!

Loading...
 • Jelle en Koos ik verwacht wel dat jullie opzoek gaan naar de Titty ninjas op de TGS. De opvolger van Peach Beach is Senran Kagura Seven.

 • Ad

  Super cool mannen!

 • Jamie

  Bomberman spelen met Kim Jong-un

 • sa_nl

  jeeuuuhhhh de site doet het weer 8:> maar alle gekheid op een stokje, ik heb er zin in, laat die content maar komen heren.

 • ted3666

  dit gaat heel gaaf worden. gaan wel late irl streams worden. (voor ons dan). succes mannen.

 • xentagz

  zin in!!

  • KatchPhraze

   !!!!!!!!!

 • koekjew

  Cultuur snuiven, maar goed dat Skate niet mee gaat.

 • IkDraagRibBroeken

  6uur tijd verschill, dat betekent dat er snachts door gewerkt moet worden met monteren(als je gaat monteren) en of video’s uploaden… met een tijd verschil van 6 uur in de winter is het hard werken voor de gamekings.

  -Weinig slapen.
  -HOPEN dat het internet goed is voor snelle uploads en dergelijke.
  -muggen en andere ongedierte waar je last van zal hebben.
  -hoge temperaturen en luchtvochtigheid.

  +maak ondanks alle omstandigheden een geoliede team van.
  +heb veel plezier
  +lekker eten, sprinkhanen, slakken,etc etc.
  +probleer te genieten
  +elkaar helpen
  +inentingen tegen virussen
  +weinig kleding meenemen, want dat heb je niet nódig, onderweg lokale Aziatische kleding kopen, desnoods alleen een paar onderbroeken en een handoek/tandenborstel in je tas stoppen.

 • Nice! Ik heb er wel zin in. Ik weet niet of ik alles live kan zien ivm het tijdsverschil maar kan nu al niet wachten op de items. Ik zou zelf niet snel naar zo’n land gaan maar ben wel benieuwd hoe het daar is!

 • ken1990

  werkt shelly nog steeds bij gk? ik dacht dat zij meeging met de asia trip maar kennelijk staat daan hoger op de lijst.. hmm makes you think

  • dudinson

   zoals ik het begreep doet Shelly meer part-time tegenwoordig.

  • Jasper Sikkel

   Je hoort nu voor het eerst wie er meegaan. Dus het is vervelend voor je dat je stemmen in je hoofd hebt. Maar daar hoef je ons niet mee lastig te vallen.

  • RomeoNovember

   Volgens mij vertelde ze in haar eindejaarsinterview dat ze weer terug freelance ging en niet meer vast op de redactie.

   • Uther Pendragon

    Ze zei inderdaad dat ze minder te zien zou zijn bij GK. Reden waarom heeft ze niet opgegeven, maar ook zij lijkt na te denken over haar toekomst en of die nog wel bij gamekings ligt.

    • Bridgeman

     Veel van die jonkies schijnen eieren voor hun geld te kiezen, het gras is altijd groener bij de buren. Karim en David ook al. Als je kijkt naar een Boris en Skate en Jelle is die instelling toch wel anders. Gamekings is je leven en daar ga je volledig voor.

     • Puk Plet

      Je zegt het, maar dan moet je genoeg nemen met een minimum loon en gewoon lang leven de lol.
      Misschien dat Gamekings in de toekomst groter kan worden door andere inkomsten, maar nu is het geen verstandige keuze om daar te settelen.

     • Bridgeman

      Ik neem aan dat de vaste werknemers meer verdienen dan minimumloon. Anders waren ze toch al lang weggeweest?

     • JJ

      Er zijn weinig vaste banen bij Blammo. Altijd zo geweest. Freelancen is echter steeds lastiger geworden. Vroeger had je veel media en de betalingen waren goed. Ee is nu niks meer van ober. Of je moet gaan streamen. Daan heeft daarentegen studio klaar, David is nu vormgever en gaan andere kant op. Steven heeft ook vaste baan ernaast. Elk maakt andere afweging.

     • Bridgeman

      Maar Shelly had een vaste baan bij Gamekings, en ging van stagiair naar de functie die jij nu hebt. Hell of a promotion. Maar dat werd na een jaartje of twee al snel ingeruild om te gaan freelancen.

     • Mabelisu

      De kwaliteit van GK is dan ook omhoog geschoten sinds JJ de redactie touwtjes in handen heeft.

     • jefmode079

      Zo kan je zien dat livestreamen tegenwoordig geen reet meer opbrengt behalve een leukle computer en wat knakies extra om games te kopen die je toch niet wilt spelen maar wel moet doen voor je zogenaamde community.

     • Puk Plet

      Waarom zou je dat aannemen? Presenteren is zeker een talent, maar met teruglopende inkomsten, zeker nu er geen tv meer wordt gemaakt, kun je geen full Gamekings team van 8-10 man inzetten. Dan is de 4/5 man redactie roch echt max.
      Minimum netto is net geen €1700 per maand. + Boris en Ruben zullen ook ergens van moeten leven. Bruto zal je dan makkelijk €15000 alleen aan loonkosten per maand kwijt zijn.

     • Jaapie18

      Minimum netto is veel lager hoor. Minimum bruto is net geen 1800,-. Dit is wettelijk zo ingesteld. Minumum netto zal dan ongeveer op 1400-1500 netto liggen.

     • Puk Plet
     • Jaapie18

      Heb me vergist keek ook naar die site. Maarja dan is het dus net geen 1600 bruto. Dan blijft er ongeveer 1300-1400 over.

     • Puk Plet

      Oh ja haha

     • Diej

      Totaal offtopic: Grappig dit. Doet me denken aan de lessen maatschappijleer die ik aan mijn leerlingen geef. Dan kijken we ook naar salarissen en wat je zou kunnen gaan verdienen (en afdragen). Op de één of andere manier denkt elke leerling 3000+ euro aan startsalaris te gaan verdienen. En dan zie je die gezichten heel beteuterd je aankijken daarna. Er zijn er maar weinig die zo hoog beginnen. Hard werken en wat geluk hebben werkt best goed dan.

     • Jaapie18

      Ik verdien ook niet megaveel hoor, maar kan me er wel mee redden.

     • Diej

      Nee dat bedoel ik ook niet, vandaar ook mijn ‘offtopic’ begin. Valt me gewoon op hoe onrealistisch het beeld is dat jongeren hebben van de arbeidsmarkt. (Uitzonderingen daargelaten natuurlijk).

      Ik verdien ook niet heel veel maar ook ik kan me er goed mee redden vooralsnog. Uitgaven aanpassen aan je inkomsten toch?

     • Inderdaad geluk is heel belangrijk….Ik kwam uit het niets in de TV wereld terecht… En heb voor omroep Max gewerkt en een reclame bureau en ik begon daar wel rond die 3000 op mijn 21ste! Maar dagen van 14-16 uur per dag om deadlines te halen zorgde ervoor dat ik op mijn 25e kapot was, RSI en vele andere klachten… Geluk en gezondheid zijn erg belangrijk, geld dat is by far niet het belangrijkste.

     • Jaapie18

      En als ze weggaan zeggen ze dat ze een nieuwe uitdaging willen, maar eigenlijk zeggen ze. Ik wil meer geld.

     • Waar zijn Karim en David heen dan? Ik heb dit jaar echt een enorm lange periode gemist vanwege verhuizen van bedrijf en huis en gezondheid maar ik vond het al gek dat Koos en Kevin er opeens waren en Shelly, David (die ik wel hoog had zitten) en Karim (die ik heel grappig vond) er niet meer waren

     • Bridgeman

      Karim is gestopt bij Gamekings om fulltime op Twitch te gaan streamen, en David heeft een andere baan genomen als vormgever ergens. Shelly is nu weer freelance ipv part-time dus die zal je ook alleen nog maar zien als ze een keertje opgeroepen wordt.

     • Ah top thanks voor de info! David had ik al uitgezocht en werk bij 1 van de grootste reclamebureau’s van Nederland, sowieso van Eindhoven dus dat is mooi. Daarnaast lijkt die ook een klein bedrijfje ernaast te hebben ook in vormgeven, dit kan heel leuk en chill zijn, mits het bedrijf waar je werkt je toestemming geeft om ook content te maken buiten het bedrijf.

      Van Shelly en Karim vind ik het wel een grote gok, maar wie niet waagt….

  • Ranesh Vai

   Zou ze niet alleen meegaan als ze kon IRL-en? Daar hebben ze maandenlang geld voor ingezameld, maar het doelbedrag werd niet gehaald.

  • Jordy

   Daan is fucking episch. Beter dat hij mee gaat.

  • Chiyaho

   Daan heeft meer verstand van camerawerk, logisch dus dat hij hoger staat voor een trip als deze. Ik denk ook niet dat Shelly heel veel zou toevoegen eerlijk gezegd.

   • Raja

    Shelly heeft idd niks te zoeken op deze trip. Zou alleen maar naar haar telefoontje staren, valsspelen bij challenges, niks kennen en niets durven eten. Ik ben echt heel blij dat ze niet mee is

  • Reiverdemon

   Daan zal wel gebruikt worden als chauffeur, draag ezel, cameraman en klusjesman. Shelly heb je niks aan als ze niet voor de camera mag staan. Wat Jelle, Koos en Boris alleen maar doen natuurlijk.

  • JJ

   Shelly is weer freelancer en dat maakt het lastiger. We hebben oom twee cameramensen mee en twee editors (Jelle en Daan). Dus we moeten keuzes maken.

   • Jaapie18

    Ik dacht dat Daan ook geen vaste kracht was.

    • JJ

     Nope, maar wel cameraman en editor. Mensen die meegaan moeten multifunctioneel zijn. Alle vier kunnen editten, drie camera bedienen, technisch een stream opzetten, en de items op de site kunnen zetten. En Boris is natuurlijk de Big Pappa.

  • Zrmi

   Daar was toen de donation goal voor die niet is gehaald… Had je meer moeten donaten om IRL Shelly mee te laten gaan 😉

   • Harry Nak

    Het gerucht gaat dat de dolfijn wel mee gaat.

 • mima kake

  ik denk dat dit een leuke trip gaat worden.
  Ben benieuwd naar het resultaat.
  Veel succes.

 • Maarten Zant

  2 dagen in Taipei is wel erg kort en zal dan vooral bij de beurs houden. Anders had ik jullie wel wat leuke plekjes kunnen laten zien @ Taipei.

  • JJ

   We zijn daar zeven dagen. We gaan veel meer doen.

 • Ik gun Koos echt een woning in A’dam.. zou de sfeer ten goede doen denk ik, al dat reizen is slopend af en toe, iK

 • Jordy

  The Hangover Part 4 op Twitch.

 • Ranesh Vai

  Praten met mensen die ervaringen hebben in Taipei is wel tof. Misschien dat er een wat leerzamer element aan kan zitten door te praten met mensen die met een zakelijk doel naar de ‘TGS’ gegaan en te vragen in hoeverre ze hierin geslaagd zijn. Jullie zouden toch ook met developers gaan praten uit die landen? Zijn die afspraken inderdaad gemaakt? Of zijn jullie nog aan het zoeken?
  Praten met collega-games-media zou misschien leuk zijn als de kans er is.

  Ik ben iig zeer benieuwd naar wat het wordt.

  • JJ

   We krijgen ook mensen in Adam kn de studio die daar gewerkt hebben. We maken totaal pakket van items van daar en duiding in de studio. We gaan niet over eens nacht ijs.

 • Bloempjes

  Veel levensvreugde toegewenst. Pas goed op elkaar en doe geen drugs in Azië.

  • Jordy

   Roofies op het dak.

 • Jeffrey

  Klinkt tof mannen!

 • vlissinger

  Leuk , ik heb er zin in !

 • Yun ?

  Ik woon op dit moment in Taipei. Als ik jullie ergens mee kan helpen, dan hoor ik dat graag! 🙂
  Erg leuk om weer een Gamekings trip naar Azië te zien, kan niet wachten.

 • Uther Pendragon

  Ik ben benieuwd. Bedankt voor de update, maar waarom niet gelijk de landen en de route bekendmaken?

  • JJ

   We bouwen de spanning beetje op en ik ben nog veel aan het regelen. Mijn Taipeh is nog niet denderend en overal binnenkomen is met deze afstand best lastig.

 • Steven

  ???? ?? ???????!

 • Martijn talboom

  En BARWEINIG vanuit Azië he!!! Dat zou priceless zijn!

 • Erik

  Gaan jullie eind 2018 weer naar de Tokyo Game show ?

 • Reiverdemon

  Jammer geen Shelly. Beetje Old boys network stijl nu.

  • Soulreaver

   Er was een doatiegoal voor Shelly maar die bleef op zo’n 50% steken helaas.

 • Puk Plet

  Live vanuit de CES in Las Vegas zou ook vet zijn, mja dat is weer aan de andere kant van de wereld.

  • JJ

   Aankomende week twee items CES. En CES zijn we al twee keer geweest. We willen nieuwe plekken bezoeken maast de E3, GamesCom etc. Ee is echt zo veel meer moois te zien.

   • Gamer

    Ik ga ook Premium worden deze maand , ik kijk al vanaf mijn jeugd toen het op de box was gamekings.

    Het is bijna een soort ding wat normaal in mijn leven is geworden ik kon niet de eindejaars interviews kijken.

    Dat mis je toch op gegeven moment daarom ga ik premium worden.

    Mijn favo’s zijn altijd Skate en Melle en JJ geweest en kan ik die eindejaars interviews rustig terug kijken.

    Weinig buiten Premium op een geven moment mis je dat toch , iets wat er altijd was.

    En het kost bijna niks me vrouw en ik werken sws , dan nog eens deze trips naar Azië.

    En de E3 alleen met me werk heb ik vaker dat ik te veel van de E3 moet missen de live dingen dan.

    Later

 • Xodicon

  Premium genomen voor de eindjaar interviews maar in dit geval plak ik er nog een maand aan vast 🙂

  • JJ

   Super!

 • Draakjuh

  Ben benieuwd! 😀

 • Zrmi

  Tof dat Daan mee mag! Ik vond hem altijd een goede aanvulling in de GK items

  Hopelijk nemen ze wel iemand mee die de taal spreekt als ze zoveel ‘onderzoek’ gaan doen op locatie xD

 • KnightNL
 • Meluna

  Kom maar op met het feest!
  Zit er klaar voor…

 • Jord-O

  Nathan Drake in Azie holy shit!

 • tremusferrari

  Word zeker gaaf! Kan nu al niet wachten!

 • SoulRich

  HYPED!

 • Steez977

  Nice!

 • Maarten Zant

  Tip sowieso voor de nieuwelingen die naar Azië gaan en met name Taiwan, china etc. Neem maagtabletten mee, zeker als je naar de streetfood markets gaat! Menig westerling moet wennen aan het eten aldaar, zelfs als je naar een wat luxere restaurant gaat of in een shopping mall een restaurant op zoekt. Na 10 jaar China en Taiwan verkent te hebben heb ik veel westerlingen tijdens hun eerste trip daarmee de mist in gegaan. In japan is hygiene HEEL goed maar de meeste Gamekings weten dat al na hun trips daar naartoe.

 • RagingRens

  Zin in!

 • Mabelisu

  Ben heel benieuwd! Ik vind het prima als jullie vette shit gaan doen van mijn premium centjes. De tripjes zie ik het liefst.

  Ik vind het wel ontzettend jammer dat Skate niet meegaat. Dat is toch de Gameking die ik het liefste zie. Ik begrijp dat hij wellicht minder multifunctioneel is, maar hij is wel fantastisch voor de camera. Daarnaast is de roep vanuit de community naar meer Skate volgens mij behoorlijk groot

 • Raja

  Dit wordt wel echt een bazentrip hoor. Kan niet wachten om dit team aan het werk te zien. Wel jammer dat David er niet is om het team te vergezellen. De items met hem en Emiel in Tokyo waren een van de fijnste trip items ooit. Wel weer dolblij dat Shelly niet mee gaat. Heeft mi niets te zoeken bij zulke trips, by far niet avontuurlijk, spontaan en improviserend genoeg.

  Kan niet wachten!

 • Sven Koster

  Die prijzen die Jelle geeft vallen vies tegen voor console games. Die zijn daar gewoon normale prijs. Vergeet niet om naar de Taipei City Mall te gaan en dan naar de Y sectie. Goede plek om items te schieten waar mensen goede koopjes moeten vinden in 1 van de shops.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord