Menu Premium
Loading...

Gamekings Azië Roadtrip Update: TGS, Presentatoren en Premium

06/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar moesten jullie het doen zonder een ouderwetse Gamekings-trip naar de Tokyo Game Show. We willen het beschikbare budget anders gebruiken dan de zoveelste trip naar de Japanse hoofdstad. Een tijdje gelden hebben we tevens bekendgemaakt dat we in januari alsnog de biezen pakken en een roadtrip door Azië gaan maken. Inmiddels zijn de plannen gemaakt en tickets geboekt. In dit item gaan de heren jullie, als trouwe Gamekings-kijkers die deze reis mogelijk maken, nader inlichten over wat we gaan doen. Ben je benieuwd welke presentatoren eind januari het vliegtuig instappen en wat ze aan de andere kant van de wereld gaan doen? Check dan nu Gamekings Azië Roadtrip Update: TGS, Presentatoren en Premium!

Gekkigheid op de Gamekings Azië Roadtrip

Vier man sterk verlaten de Gamekings eind januari ons koude kikkerlandje. In Azië bezoeken de heren een breed scala aan in interessante locaties en evenementen. Zo gaan de heren naar de Taipei Game Show. In de Taiwanese hoofdstad hopen de Gamekings een beurs aan te treffen die de huidige Tokyo Games Show op alle fronten voorbijstreeft. De Gamekings zullen zo’n twee dagen doorbrengen op de beurs, waarna hun reis wordt voortgezet. Ondanks deze mooie vergezichten voor de desbetreffende Gamekings-presentatoren, zijn ze allerminst op snoepreisje. We gaan immers keihard knallen met Premium-content op Gamekings.tv. Ook gaan we flink livestreamen op Twitch. Op deze manier willen we jullie de totale Gamekings-ervaring bieden. In aanloop naar het vertrek van de Gamekings komen we met meer updates, die uiteindelijk een totaal beeld van de reis schetsen.

Kijken jullie ook zo uit naar de Gamekings Azië Roadtrip? Woont een van jullie wellicht in Taiwan? Zo ja, laat je vooral horen in de comments! Check nu Gamekings Azië Roadtrip Update: TGS, Presentatoren en Premium!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch