Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Trailer Trash, Inside Xbox & Warzone stream

04/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we met de opsomming van de content voor een nieuwe week. Weekje 19 om precies te zijn. Een week waar we in ieder geval twee hele fijne streams gaan opzetten voor jullie. Eentje aanstaande dinsdag vanaf 16:30 uur rondom Inside Xbox waar, als we het goed hebben gelezen, een aantal next-geb gajes getoond worden. En daar moeten we natuurlijk met een voor- en nabeschouwing bij zitten. En we hebben een feestelijke stream in samenwerking met MSI, die helemaal gaat draaien om om onszelf helemaal voor joker zetten met Call of Duty Warzone.

Twee dikke streams deze week. Kom gezellig hangen!

De grote stream vindt aanstaande vrijdag plaats en krijgt een eigen kort item om uit te leggen wat we gaan doen en hoe je kan meedoen met de pret. Gewone items hebben we natuurlijk ook volop. Een review van Hunter Outbreak en Streets of Rage 4 en previews van Guilty Gear Strive en de nieuwe streaming service van Microsoft genaamd Xcloud. Hoe werkt het en is de kwaliteit van jouw Xbox games op de mobiele telefoon een beetje stabiel? En lukt het ons om eindelijk met Valorant aan de slag te gaan? Kijk gewoon naar Gamekings en je krijgt deze week het antwoord.

Dillema’s en trailers voor de Premium Bazen

Voor de Premium Bazen hebben we twee speciale items klaar. Een Corona versie van Trailer Trash (met twee man) en we gaan (Covid)19 stellingen voorleggen aan een drietal presentatoren. 19 stellingen die allemaal te maken hebben met het virus dat ons zo bezig houdt. 19 stellingen die allemaal draaien om de gevolgen van het virus en de lockdown. Natuurlijk zijn ook de vaste items zoals de Peepshow, Einde van de Week Live en Filmkings aanwezig. Dus ook deze Lockdown week proberen we zo aangenaam mogelijk voor jullie te maken. Prettige week en blijft gezond!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch