Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings over de content in Corona-tijden

16/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover. Nederland gaat semi in lockdown. Scholen dicht, horeca dicht, thuiswerken is een pre en niet bij elkaar in de buurt komen. Maatregelen die een maand of drie geleden nog als pure science fiction zouden worden gezien. Maar het is realiteit. Grimmige realiteit. En juist in dit soort donkere tijden is vermaak en afleiding hard nodig. Om even de aandacht van al deze problemen af te wenden. Dat beseffen we ons maar al te goed bij Gamekings. En dus gaat nu het Corona-plan in werking waar we de afgelopen weken gelukkig aan gewerkt hebben. Want we willen jullie die afleiding blijven bezorgen.

Wat gaat er veranderen deze drie weken

JJ vertelt in deze editie van Deze Week bij Gamekings hoe we de komende drie weken de Corona crisis gaan aanpakken. Hoe gaan we om met de gezondheid van de crew? Hoe gaan we de opnames doen? Wordt het schema echt anders? Alle ins en outs komen aan bod. Duidelijkheid is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat en jullie hebben daar recht op.

Zit je thuis door Corona, dan zit je bij ons aan het juiste adres

In ieder geval is er genoeg om over te lullen. Wat denk je van de nieuwe Doom? Die gaan we reviewen. Hoe staat het met de E3? Is de editie van 2019 de laatste geweest? Of is er in 2021 gewoon weer een nieuwe aflevering? Hoe groot is de creativiteit van onze community als Skate en Daan de twee beste Dreams creaties gaan spelen. We gaan aan de slag met de beta van Roller Champions en hebben de DLC van The Division 2 gespeeld. En wat moet organisator ESA dan doen? En we sluiten het weekend feestelijk af met twee ‘Koos en Jelle doen Lapland’-video’s. Dat gaan in alle opzichte opmerkelijke en ouderwetse  roadtrip items worden. Met dank aan OnePlus. Dit en veel meer vermaak deze week op Gamekings.tv. Stay safe en denk aan de kwetsbaren in onze samenleving die misschien hulp nodig hebben.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch