Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: OnePlus 7, Blast from the Past en de E3 komt

27/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoppa! Een nieuwe week is begonnen en met dat een nieuwe week voor Gamekings. JJ neemt je door de planning van deze week en blikt vooruit naar volgende week. Vanaf 1 juni start onze E3 programma en dat starten we met een feestje. Voor de planning van deze week kan je de video kijken, dus doen!

We hebben de OnePlus 7 in onze handen

Dit is een rustige week als het om nieuwe games gaat. De stilte voor de storm die de E3 ons gaat brengen. Gelukkig hebben hebben we de nieuwe telefoon gekregen van OnePlus. Deze gaan we bespreken in een item samen met Koos, Boris en Jelle. Deze telefoon fanaten hebben al ervaring met de telefoons van Oneplus, dus kunnen niet wachten tot ze deze in hun handen krijgen. Wat vinden we van de OnePlus 7?

A Blast to the Past

We zijn recentelijk verhuist naar boven Blast Galaxy. Dit heeft geleid tot een nieuwe video item: Blast to the Past! Hier spelen we een één van de Arcade kasten die we beneden hebben staan en gaat vooral Boris nostalgisch zijn over hoe hij als kleine B deze kasten speelde. Deze keer is de beurt aan Ikari Warriors, een oude shoot waar je alleen, of samen, als Rambo erop los kan schieten.

De E3 staat voor de deur!

De E3 gaat bijna beginnen en oei oei oei wat hebben we er zin in. Ben jij er ook een beetje klaar voor? We nemen je mee in de wondere wereld van de E3 en blikken vooruit op al het tofs wat komen gaat. Gaan we nieuwe consoles van Microsoft zien? De nieuwe Halo? Een nieuwe Fable? En wat gaan Bethesda en Nintendo aan ons tonen in LA? We blikken vooruit en maken ons klaar voor het leukste en gezelligste game feestje van het jaar. Ben jij er ook klaar voor?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch