Menu Premium
Loading...

Kom naar de #GKE3 Premium Party in Blast Galaxy op zaterdag 1 juni

22/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee keer per jaar organiseren we voor onze Premium Bazen een Premium Party in Blast Galaxy. Gewoon omdat het kan en omdat we het tof vinden om al die mensen te ontmoeten die er voor zorgen dat wij ons werk kunnen blijven doen. De eerste editie was een half jaar terug een groot succes en dus is het de hoogste tijd voor de tweede editie. En welk moment is beter om dat te doen dan vlak voor de E3. Dé tijd van het jaar dat elke gamer aan het beeldscherm gekluisterd zit om maar niks van dit game-spektakel vanuit Los Angeles te missen. En daarom dus de #GKE3 Premium Party op zaterdag 1 juni aanstaande.

Een toffe Gamekings-godie als bonus. Op = op!

De #GKE3 Premium Party vindt plaats bij Blast Galaxy. En wie niet weet wat Blast Galaxy is, leeft onder een steen. Maar klik anders even op het linkje, dan weet je wat je mist aan de coolste arcade-hal van Nederland. De party begint om 19:00 uur en duurt tot een uur of 24:00. De entree is voor Premium Bazen helemaal gratis. Wij betalen je kaartje (12,50 euro) en je mag nog een introducee meenemen ook. Ja toch! De avond bestaat uit dat wat we als gamers het liefst doen: gamen, drinken en snacken en ouwehoeren over games. En mocht je voetbalfan zijn, we zetten de Champions League Finale gewoon aan. Skate draait verder een lekker stukje muziek en daarmee is een top-avond gegarandeerd. We hebben ook voor degene die het eerste komen een aantal toffe Gamekings-goodies klaar liggen. Op = op.

Een mail is genoeg om binnen te geraken

Als je wilt langskomen, dan hoef je alleen maar een mail te sturen naar redactie@gamekings.tv en daarin aan te geven of je alleen komt of met een introducee. Sturen wij je meteen een mail terug en plaatsen we je op de gastenlijst. Hopelijk dus tot ziens op zaterdag 1 juni!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch